• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada ingilizce kursu--uygun fiyat?

cansuery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
545
0
46
Ankara
mrb arkadşlar ben uygun fiyatta meb sertifikalı ingilizce kursu arıyorum
fiyatı 1000 tlyi geçmesin istiyorum.:50:
seneye kpds için gidicem ama bu yıldan başlamam gerektiğini düşünüyorum 70 üzeri için.

ankarada özellikle kızılay ya da bahçeli de varsa bildiklerinizi yazar mısınız?

bende öğrendiğim kursları ve fiyatları buraya yazar paylaşırım.
şimdiden teşekkrler..
:71:

biraz geç olmuş bu soruya cvp ama başka arkadaşlar okur da yararlanır diye yazıyorum. perfect english e gittim bu nisanda ki yds için 60 almam gerekiyordu e ing. gerçekten çok zayıftı. ama ne yaptılar nasıl hazırladılar bilmiyorum da 74 aldım sayelerinde ve evet herkese tavsiye ediyorum. fiyatları şimdi nasıl bilmiyorum da ben 1500 gibi bir para verdim taksit yapıolar.

yds değil şimdilik amacım, daha 2.sınıftayım ama bi yerden başlayım artık diye kurs kurs gezmeye çıktım. Bir ton yer dolaştım, hava sıcak, herkes bi şey söyledi , karışık olan kafam iyice karıştı ,en son colins'in üstünde english time dan çıktım , fiyatları görünce de tabi nerdeyse vazgeçiyordum, ne ingilizcesi gidiyim tatil yapıyım deeeemmmişşştiimkki, tam karşısındaki kursu gördüm, sarı siyah koca tabela, perfect egnlishi, girdim konuştum, herşey makul geldi, sanırım ben oraya başlayacağım yazı boş boş geçirmek istemiyorum çünkü.. aklınızda böyle bişi varsa, gidin bi bakın, yds de varmış onu da sordum :)