• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada ikiz bebeklerime bakacak bayan ve ev işlerinde yardımcı bayan arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

SEA_LIGHT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
15
0
36
Ankara
Ankara Batıkentte oturuyorum..9 aylık ikizlerim var; ikizlerime bakacak 25-45 yaş aralığında, haftanın 6 günü gelecek,sigara kullanmayan,daha evvel çocuk bakmış, temiz,hijyene önem veren,referans verebilecek, sabırlı,güvenilir,işine saygılı,sağlık problemi olmayan,uzun vade kalıcı çalışacak yardımcı bayan arıyorum..Mesai saatleri sabah 8 akşam 7 dir..
Batıkent ve yakın çevrede oturulması tercih nedenir...

Ayrıca;

Yine Ankara Batıkentte ikiz bebeklerimin bakıcısına yardımcı olacak, tüm ev işlerinden sorumlu,yemek yapabilecek,temiz, hijyene önem veren,sigara kullanmayan,30-45 yaş aralığında,haftanın 6 günü çalışacak,güvenilir,sağlık problemi olmayan,uzun vade kalıcı olacak, tercihen Batıkent civarında oturan yardımcı bayan arıyorum...Ciddi düşünenlerin başvurmasını rica ediyorum... Mesai saatleri sabah 10 akşam 8,30 dur... Ücret 800 tl.dir...

Mail :deryacaliskanoz@gmail.com
Tel :05337200784

Back