• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada iğneli epilasyon yardım!!!!!!!!!

nnl8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
2
4
1
26
Merhaba 19 yaşındayım. 3 gün önce Ankara Yıldız'da Herion polikliniğine gittim. Yüzümdeki tiroit hastalığından kaynaklı tüyleri aldırmak amacıyla. İnternette okuduğum kadarıyla, yüz için en mantıklı operasyon iğneliydi. Oradaki Allah'ın cezası çalışanlar beni zaafımdan yakalayıp 100 tl'ye yüzüme lazer yaptılar paldır küldür. Her ne kadar hem pahalı hem de işe yaramaz bir yöntem olduğunu bilsem de. Her neyse, lütfen Allah için yüzüne iğneli yaptıranlar isim vererek nerede ne yaptırdılarsa, memnunlarsa bana yazabilirler mi? Çünkü 3 gün olmasına rağmen favori kısımlar hafiften çıkmaya ve kaşınmaya başladı. Haftaya kalmaz tekrar çıkacağından eskisi gibi tüy olmayacağından korkuyorum. Güvenilir bir yere ihtiyacım var nolur yardımcı olun!!! :(

Merhaba 19 yaşındayım. 3 gün önce Ankara Yıldız'da Herion polikliniğine gittim. Yüzümdeki tiroit hastalığından kaynaklı tüyleri aldırmak amacıyla. İnternette okuduğum kadarıyla, yüz için en mantıklı operasyon iğneliydi. Oradaki Allah'ın cezası çalışanlar beni zaafımdan yakalayıp 100 tl'ye yüzüme lazer yaptılar paldır küldür. Her ne kadar hem pahalı hem de işe yaramaz bir yöntem olduğunu bilsem de. Her neyse, lütfen Allah için yüzüne iğneli yaptıranlar isim vererek nerede ne yaptırdılarsa, memnunlarsa bana yazabilirler mi? Çünkü 3 gün olmasına rağmen favori kısımlar hafiften çıkmaya ve kaşınmaya başladı. Haftaya kalmaz tekrar çıkacağından eskisi gibi tüy olmayacağından korkuyorum. Güvenilir bir yere ihtiyacım var nolur yardımcı olun!!! :KK43:
Tunalı da güngör hanım var

Ben Sevda hanım'a gidiyorum ilk bikaç gün yüzüm kabarıyo ama onun dışında ne bir iz ne bir kabuk kalmıyor. Bir arkadaşım da ortadoğu hastanesine gidiyor çok memnun olduğunu söyledi ama bilemiyorum araştırırken aklınızda bulunsun diye yazdım

canlarım yüzünüze lazer yaptırmayın. sadece iğneli epilasyon işe yarar. sincanda emel hanım var. bu işin hocası. eli hızlı temiz çalışıyor. tavsiye ederim.

Back
X