- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi serenity16
Arkadaşlar,
Not: reklam/suçlama amaçlı paylaşım yapmayalım.
1. Epilasyoncu/güzellik merkezi/ kurum ve iletişim bilgileri: (...hanım, ... kuaför, ... hastanesi vb., ADRES: ... caddesi, TELEFON: ...., WEB ADRESİ:...)
2. Güleryüz ve ilgi: (evet/ hayır)
3. Randevuya sadık kalıyor mu: (bazen/evet/ hayır)
4. Telefonla erişim kolay mı: ( bazen/ evet / hayır)
5. Dakika/ saat ücreti: (...TL)
6. İşlem hızı nasıl: (çok hızlı/ çok yavaş/ yeterli)
7. Hangi bölge için işlem yapıldı: (bacak)
8. İşlem bittiyse, tüyler bitti mi:(evet/ hayır/ kısmen)
9. İşlem bitmediyse, yüzde kaç azalma var, kaç seansta: (%50, 3 seans vb.)
10. İz kaldı mı: (evet/ hayır/ kısmen)
11. Çukur kaldı mı: (evet/ hayır/ kısmen)
12. Kabuk oluştu mu: (iğne ucu kadar/küçük/ büyük, az sayıda / çok sayıda)
13. Kabuklar ne kadar sürede döküldü: (1 hafta vb.)
14. Tam sonuç kaç seansta alındı: (3 vb.)
15. Tam sonuç ne kadar sürede alındı: (1 yıl vb.)
16. Aynı bölge için seans sıklığı nedir: (ayda bir vb.)
17. İz kaldıysa epilasyoncunun önerdiği ilaç: (adını ve gerekirse detayları yazın lütfen)
18: Önerilen ilaç faydalı oldu mu: (kısmen/ evet/ hayır)
19: Kullanılan iğnenin markası nedir:
20: İğneden memnun kaldınız mı:
21. Fotoğraf eklediyseniz fotoğraf hakkında açıklayıcı, kısa bilgi verebilir misiniz?
Biraz zahmetli ama çok faydalı birşey yapalım istedim.
İğneli epilasyonda uzmanın yeterliliği çok önemli. Forumlarda dolaşırken birçok kişinin gittikleri yerlerde mağdur edildiklerini okudum (ben de bunlardan biriyim). Bir uzman hakkında bir çok olumsuz mesaj yazılmış olmasına rağmen forumlar çok uzun olduğundan net bir bilgiye ulaşmak zor oluyor.
Aynı şekilde iyi uzmanlar da okunmayan sayfalarda gözden kaçabiliyor. Bunu engellemek için iğneli epilasyonla ilgili akla gelebilecek sorulardan bir tür "form" oluşturdum. Sizden ricam gittiğiniz iğneli epilasyoncu hakkında bu formu doldurup paylaşmanız. Böylece net bir şekilde fayda sağlayan kişi veya merkezlere ulaşma şansımız artmış olacak ve ilk kez böyle bir arayışa girenlere yardımcı olmuş olacağız.
Form'u doldururken soruları kopyalamanız ve bir-iki kelimelik kısa cevaplar vermeniz işi/okumayı/kıyaslamayı kolaylaştıracaktır. Soruların karşısında parantezler içinde örnekler verdim. Bunlara sadık kalarak cevaplarsak daha iyi olur. Bazı bilgilere ulaşamıyor olabilirsiniz. O sorular için "bilmiyorum, cevap yok" gibi birşey yazılabilir.
Samimiyetle cevaplayacağınıza inanıyorum. Umarım hepimiz için faydalı paylaşımlar olur :)İğneli epilasyonda uzmanın yeterliliği çok önemli. Forumlarda dolaşırken birçok kişinin gittikleri yerlerde mağdur edildiklerini okudum (ben de bunlardan biriyim). Bir uzman hakkında bir çok olumsuz mesaj yazılmış olmasına rağmen forumlar çok uzun olduğundan net bir bilgiye ulaşmak zor oluyor.
Aynı şekilde iyi uzmanlar da okunmayan sayfalarda gözden kaçabiliyor. Bunu engellemek için iğneli epilasyonla ilgili akla gelebilecek sorulardan bir tür "form" oluşturdum. Sizden ricam gittiğiniz iğneli epilasyoncu hakkında bu formu doldurup paylaşmanız. Böylece net bir şekilde fayda sağlayan kişi veya merkezlere ulaşma şansımız artmış olacak ve ilk kez böyle bir arayışa girenlere yardımcı olmuş olacağız.
Form'u doldururken soruları kopyalamanız ve bir-iki kelimelik kısa cevaplar vermeniz işi/okumayı/kıyaslamayı kolaylaştıracaktır. Soruların karşısında parantezler içinde örnekler verdim. Bunlara sadık kalarak cevaplarsak daha iyi olur. Bazı bilgilere ulaşamıyor olabilirsiniz. O sorular için "bilmiyorum, cevap yok" gibi birşey yazılabilir.
Not: reklam/suçlama amaçlı paylaşım yapmayalım.
1. Epilasyoncu/güzellik merkezi/ kurum ve iletişim bilgileri: (...hanım, ... kuaför, ... hastanesi vb., ADRES: ... caddesi, TELEFON: ...., WEB ADRESİ:...)
2. Güleryüz ve ilgi: (evet/ hayır)
3. Randevuya sadık kalıyor mu: (bazen/evet/ hayır)
4. Telefonla erişim kolay mı: ( bazen/ evet / hayır)
5. Dakika/ saat ücreti: (...TL)
6. İşlem hızı nasıl: (çok hızlı/ çok yavaş/ yeterli)
7. Hangi bölge için işlem yapıldı: (bacak)
8. İşlem bittiyse, tüyler bitti mi:(evet/ hayır/ kısmen)
9. İşlem bitmediyse, yüzde kaç azalma var, kaç seansta: (%50, 3 seans vb.)
10. İz kaldı mı: (evet/ hayır/ kısmen)
11. Çukur kaldı mı: (evet/ hayır/ kısmen)
12. Kabuk oluştu mu: (iğne ucu kadar/küçük/ büyük, az sayıda / çok sayıda)
13. Kabuklar ne kadar sürede döküldü: (1 hafta vb.)
14. Tam sonuç kaç seansta alındı: (3 vb.)
15. Tam sonuç ne kadar sürede alındı: (1 yıl vb.)
16. Aynı bölge için seans sıklığı nedir: (ayda bir vb.)
17. İz kaldıysa epilasyoncunun önerdiği ilaç: (adını ve gerekirse detayları yazın lütfen)
18: Önerilen ilaç faydalı oldu mu: (kısmen/ evet/ hayır)
19: Kullanılan iğnenin markası nedir:
20: İğneden memnun kaldınız mı:
21. Fotoğraf eklediyseniz fotoğraf hakkında açıklayıcı, kısa bilgi verebilir misiniz?
Son düzenleme: