- 9 Ağustos 2009
- 278
- 22
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız ben de dua istiyorum, hayırlı bir kısmet için :))))))
leylaq, sizin için makine markasına bakacağım unutmazsam. kusura bakmayın arkadaşlar hala özel msj yazamıyorum. böyle ortaya oluyor ama çok özel değil nasıl olsa herkes yararlansın kamu hizmeti yapmış oluruz böylece
Çok candan bir mesaj, allah bahtını açık etsin umarım hayırlısıyla hayallerinin de ötesinde güzel bir evlilik yapar ömür boyu mutlu eder ve mutlu olursun :teselli:
hacettepe de erkek yok değil mi hgsahan?
bizi kimse görücek mi o uzun bıyıklarımızla??
yapanların mesleği ne?
kozmetoloji diye bir yer ilk kez duydum
igne alınan yer tam olarak sıhhıyede ne tarafa düşüyor strazburg caddesi tarafı mı?
vay be 3 ytl ye aldıkları ıgneyı
bana 20 ytl ye satmaya çalışan adı lazım değil merkezi de kınıyorum :mymeka:
çok teşekkürler
pınar85 ,işte cevaplar
1)kabuk leke iz oldu mu?
hiç olmadı diyemem ama sir ağdadan daha az yan etkisi var. hafif kızarıklık ve sonrasında biraz kabuk ama çok ince bir tabaka.öyle kabuk deyince küçükken yere düşerdik dizimizde kabuk olurdu öyle birşey değil.üsttki deri tabakası dökülüyor. işte bu esnada bunlarla oynamamak gerekiyor, o zaman iz kalma ihtimali varmış.
benim sir ağdadan sonra yüzüm 1 hafta sonra eski haline dönerdi.kızarma, kabarıklık, sivilce, kan oturması, yapışkanlık hissi olurdu ve su değdirme yasağı. bunlar iğnelide yok.benim cildim çok hassas olduğu için ben çok korkarark gittim ama mecburen artık.2 yıldır sir ağdaya gidiyorum azalma var ama bitmedi ve suratım sirin tahrişinden dolayı sivilcelerle doldu berbat oldu. daha bir seans gittim ,perşembeye randevu aldım tekrar gidicem yanak ve dudak üstü için bu kez.epilasyondan sonra şu anda sivilcelerim bile azaldı. favorilerimi 1 ay olmuştu aldıralı hala çıkmadılar.
2) iğne batan yerler gözenek gözenek açık bi görünüm aldı mı?
gözenek açılması iğneli bittiği anda oluyor ama birkaç saat içinde geçiyor.sonrasında biraz uyuşma hissi var.biraz sert bir doku haline geliyor epilasyon yapılan bölge.ama zaten yüzünün tamamını aynı gün yapmıyorlar. yan etki oluşumunu göz önünde bulundurarak.
3)sosyal hayatta çok belli oluyor mu yüzün kötü halde mi?
hayır hiç belli olmadı. arkadaşlarıma söylemesem anlamayacaklardı epilasyon yaptırdığımı. onlar da hiç belli değil dediler. ağdadan sonra herkes suratına ne oldu derdi.
yapan kişiye de sordum hatta yarın işe giderken makyaj yapabilir miyim diye? kadın tabii ki hiç bir şey olmaz dedi. olmadı da zaten. sadece biraz kızarıklık var.epilasyon sonrasında dışarıya çıkarken mutlaka güneş koruyucu krem sürülmeli ve ince kabuksu tabakanın nemlenmesi yumuşayıp kolay dökülmesi için medikasol sürdüm o kadar.