Ankaradaki uzmanlar birbirleriyle yarışıyo cidden zeynep polat en ünlüsü o bile burdaki en kötü uzmanla aynı fiyata çalışıyo geçen sene 3 tl olan fiyatlar 6 7 lira olmuş inanamıyorum mağduriyetlerden yararlanıyolar resmen ne umutlarla başlanıyo iğneliye kesin çözüm biter diyolar git git bitmiyo en iyisi okumayı bırakıp iğneli epilasyon kursuna gitmek doktorların avukatların mühendislerin 1 ayda kazandıklarını 1 günde kazanıyolar
ben inat ettim gitmiyorum.
bir süre gittim. önce lazer sonra iğneli. ve epey azaldı da...benim avantajım şu oldu: hep uzun uzun randevular alarak gittim, değilse 20 30 40 dakikalarla maalesef iğnelide bir masafe kat etmek çok zor. o zamanlar daha makuldü fiyatlar da..
benim de kalan yerler bölge bölge az az şeklinde var (biraz genital, biraz üst bacak, gibi. yüzümde de sadece bıyık çalışıldı kalana pek geçemedik, 2-3 göze çarpan alınmıştır sadece)
bana en az 4-5 saat daha lazım.
randevusu ayrı dert.
yazın koruması ayrı dert.
buna vakit ayırmak ayrı dert.
acısı zaten fena.
maaliyeti en kötü 6-7 lira x 60 dakika x 5 saat desek en kötü 3 bin lira.. ki o da yine beni kaymak gibi yapmayacak bu minik minik ince ince çıkanlar hep olacak, iğnelide durum bu. sadece minicik bir bölge aldırırsanız (mesela kol altı) ancak o zaman böyle 1000-1500 liraya filan tamamen temizlenir, bacak (büyük), genital (kuvvetli), yüz (ince) gibi yerlerde 4-5 bin liradan aşağısı kurtarmaz şu anda. tüm vücut için (kol da girince) 20-25 bin demek bu.
e çüş ama artık.
yaza girerken daha doğrusu bikini giyeceğim zaman duşta temizlik yapıyorum, bildiğiniz jiletle, bunu yazın deniz zamanına göre 2-3 kere yapmak yetiyor. maaliyeti 3 lira ya da 5 lira. (kıyaslayalım, 3 lira versus 3 bin lira! bu ne demek ya! benim bin sene daha ömrüm olmadığı göre?) 3-4 senedir böyle yapıyorum valla, kışın da üst bacağımdaki, kollarımdaki kalan az az kıllar beni rahatsız etmiyor.
ben bu sürece ilk başladığımda şey düşünüyordum...işte yurtdışında ağdacı bulmak dert, bulsan maliyeti var. yurtiçinde bile her ağdacıya bilmeden etmeden gidilmez. benim çok da batık sorunum vardı (o yüzden hem kıllar biraz azalsın hem batığa çare olsun diye lazerle başladım ben ilk olarajk).....işte her ay ağdacıya gitsem, 12 x200 lira olsa tüm ağda...bıyık için de kuaföre gidiyorum, o ayrı ..filan gibi hesap yapıyordum. makul geliyordu. şimdi geldiğimiz noktada tüm vücut ağda fiyatları eskiye göre çok çok uygun oldu. iğneli fiyatları şirazesinden çıktı. işin makul bir yanı kalmadı.
çare. bence toptan boykot.
25 bin lira vereceğime bitirene kadar diye garanti veren lazer paketi alırdım şimdi yaptıracak olsam. lazrde temiz geziyorsunuz en azından. iğnelide randevu bulup tüm vücudu yaptırana kadar zaten 3-5 seneniz gider. 3-5 sene de temiz gezemedikten sonra...bu kadar masraf...bu kadar vakit..ne anlamı kalıyor ki?