- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
Merhaba, ankara bahceli- emek civari guvenilir igneli epilasyon yapan yer tavsiye edebilir misiniz?
Emekte sidonia diye bir yer var hic icime sinmedi. Paragoz geldi bana.
Son donemler icin arastirma yaptigim halde hic bilgi bulamadim.
Tesekkurler.
Merhaba gttiniz mi dediğiniz yere yaptrdınızmı memnunmusunuz bende yer arıyorumSidoniayla ilgili ozelden yazayim. Ben bir yer buldum. Uzman lazer adi. Igneli de yapiyirlarmis. Bahceli 3teymis. Olumlu ya da olumsuz bir yorum bulamadim hakkinda. Haftaya gidecegim insallah.
Kime gittiniz acabamariposita merhaba.
daha önce lazer yaptırıp, daha kötü sonuçlarla karşılaşmış ve iğneli epilasyon ile yüzümdeki tüylerden/kıllardan kurtulmuş birisi olarak. size tavsiyem yüzünüze asla lazer yaptırmayın. lazerle yüzümdeki tüyler kıla dönüşmüştü. illaki bahçeli emek civarı bir yer olması şart demiyorsanız benim gittiğim yeri tavsiye edebilirim. ilk gelen kişiler isterse 5 dk deneme yapıyorlar. hatta bana ilk gittiğimde 10 dk deneme yapmışlardı.
orası da içime sinmedi. İçerde lazer uygulayan kadınla bambaşka konuştular. tunalıdaki güngör hanıma gideceğim kısmetse. iz bırakmıyormuş.
merhabalar ben kızılayda sevda hanıma, aura güzellik salonuna gidiyorum. çok memnunum. telefondan randevu alıp deneme yaptırabilirsiniz. beğenmezseniz devam etmezsiniz.Kime gittiniz acaba
Ben guvenilir iz bırakmayacak bi yer ariyorum
Bende ankaradayım ya bana ismini verebilir misiniz memnun kaldıysanız ?mariposita merhaba.
daha önce lazer yaptırıp, daha kötü sonuçlarla karşılaşmış ve iğneli epilasyon ile yüzümdeki tüylerden/kıllardan kurtulmuş birisi olarak. size tavsiyem yüzünüze asla lazer yaptırmayın. lazerle yüzümdeki tüyler kıla dönüşmüştü. illaki bahçeli emek civarı bir yer olması şart demiyorsanız benim gittiğim yeri tavsiye edebilirim. ilk gelen kişiler isterse 5 dk deneme yapıyorlar. hatta bana ilk gittiğimde 10 dk deneme yapmışlardı.
Mrb ben liseden beri yüz tüylerimden çok çektim çok araştırdım lazer felan ama gidenler daha kötü oluyor dedikleri için cesaret edemedim her gün ip elimde almaya çalışıyordum çok çıkarsa ağda yapıyordum dışarı çıkmak istemeyecek duruma geldim sırf bu yüzden erkek sakalı gibiydi özellikle çene altım yine burada okudum sanırım Kızılay aura güzellik sevda hanımı mayıs sonunda bi cesaret gidip görüştüm aklıma takılan herşeye sabırla cevap verdi sağolsun bi deneme yaptı daha sonra randevu aldım başladık ikinci seansta sanırım aynı yerde çalışan ebru hanıma geçtim o da aynı şekilde ilgili güler yüzlü çok iyi bir insan para ile için sıkıştırmıyorlar asla not alıyorlar siz kendinize uygun olacak şekilde ödüyorsunuz hızlı çalışıyorlar daha önce başka yerde yaptıran birine sormuştum dk 10 15 tüy anca alıyorlar demişti burda saniyede bir tüy alıyorlar rahat. En güzeli de asla iz kalmıyor hatta gözenekler sıkılaşıyor. 6 ay oldu başlayalı önceden bi gün bile temiz kalmayan yüzüme şu an 3 haftada bir gidiyorum o da 10 dk felan anca sürüyor çok şükür saçlarımı toplayabiliyorum artık. Bu kadar uzun anlattım ama çok çektim neden bende çıkıyor diye ağladığım çok oldu aynı durumda olanlara bi umut olur diye yazdım buraya inşallah işinize yarar iyi geceler
Kusura bakmayın cevapla demeyi unutmuşumBu yazınızı okuyunca bi umutlandım ya :) Ebru hanım hakkında kötü yorum gördüm birkaç tane.
Ben ilk başta illa sevda hanım olsun dedim sonra randevu alırken uymadı saatler ebru hanıma geçtim sevda hanım sadece deneme ve ilk seansımı yaptı sonrası hep ebru hanım yaptı olumsuz bişey ben görmedim umarım herkes kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?