Mrb ben liseden beri yüz tüylerimden çok çektim çok araştırdım lazer felan ama gidenler daha kötü oluyor dedikleri için cesaret edemedim her gün ip elimde almaya çalışıyordum çok çıkarsa ağda yapıyordum dışarı çıkmak istemeyecek duruma geldim sırf bu yüzden erkek sakalı gibiydi özellikle çene altım yine burada okudum sanırım Kızılay aura güzellik sevda hanımı mayıs sonunda bi cesaret gidip görüştüm aklıma takılan herşeye sabırla cevap verdi sağolsun bi deneme yaptı daha sonra randevu aldım başladık ikinci seansta sanırım aynı yerde çalışan ebru hanıma geçtim o da aynı şekilde ilgili güler yüzlü çok iyi bir insan para ile için sıkıştırmıyorlar asla not alıyorlar siz kendinize uygun olacak şekilde ödüyorsunuz hızlı çalışıyorlar daha önce başka yerde yaptıran birine sormuştum dk 10 15 tüy anca alıyorlar demişti burda saniyede bir tüy alıyorlar rahat. En güzeli de asla iz kalmıyor hatta gözenekler sıkılaşıyor. 6 ay oldu başlayalı önceden bi gün bile temiz kalmayan yüzüme şu an 3 haftada bir gidiyorum o da 10 dk felan anca sürüyor çok şükür saçlarımı toplayabiliyorum artık. Bu kadar uzun anlattım ama çok çektim neden bende çıkıyor diye ağladığım çok oldu aynı durumda olanlara bi umut olur diye yazdım buraya inşallah işinize yarar iyi geceler