Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben ankarada yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum, kendiniz gitmiş olsun yakınınız gitmiş olsun vs. önerebileceğiniz güvenilir, yüzde yara bırakmadan iyi iş yapıyorlar diyebileceğiniz yerler varsa söyleyebilirseniz çok sevinirim
Merhaba ben ankarada yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum, kendiniz gitmiş olsun yakınınız gitmiş olsun vs. önerebileceğiniz güvenilir, yüzde yara bırakmadan iyi iş yapıyorlar diyebileceğiniz yerler varsa söyleyebilirseniz çok sevinirim
canım merhaba ben iğneliden çok korktuğum için buz epilasyon yaptırdım ankarada şu an hepsi gitti diyebilirim çok çok memnunum istersen adres verebilirim