• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da hobi bahcesi

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
Merhabalar herkese

biraz paramiz var. birazi altin birazi bankada. ankara'da oturuyoruz. haftasonlari gidip kalmak için icinde kucuk bir evi olan bahcesine hamak salincak vb. koyabilecegimiz bir yer alalim diyoruz. nasil olur sizce? yani parayi heba etmiş okur muyuz? bu tarz yeri olanlar memnun mu? nerelere bakabilir iz?

Yatırımı hep para açısından düşünmemek lazım
Çocukların varsa onlar için şahane bir yatırım olacaktır
Kesinlikle parayı heba etmiş olmazsınız bence

Yatırımı hep para açısından düşünmemek lazım
Çocukların varsa onlar için şahane bir yatırım olacaktır
Kesinlikle parayı heba etmiş olmazsınız bence
evt 2 tane. biri 4 biri 1,5 yaşında. hem onlar için hemde kendimiz icin. bahcesinde araba korkusu olmadan temiz havada kostursunlar istiyorum. çok tesekkurler.

evt 2 tane. biri 4 biri 1,5 yaşında. hem onlar için hemde kendimiz icin. bahcesinde araba korkusu olmadan temiz havada kostursunlar istiyorum. çok tesekkurler.
Çocuklarım olunca bende düşünüyorum inşallah
Boşa para yatırıyosunuz diyen bir sürü insan çıkacaktır
Artık bişey yaparken ilerde değeri artacakmı kaça satarım mantığıyla bakılıyor
Çocuklar daha özgür daha özgüvenli olacaktır
Gelişimleri olumlu yönde etkilenecektir mutlaka
İleride ev bırakmak yerıne ıyı bır cocukluk bırakmak en güzeli
Bende ankaralıyım
Şehirden uzaklaştıkça fiyatlar düşüyor
Ankaraya şöyle 1,5 saat uzaklıktaki yerleri araştırın
Ev park bahçe içinde iyi araştırma yaparsanız
Çok malıyetlı olacagını sanmıyorum
Güzel günler geçirin inşallah
Yaparsanız fotoğraflarını görmek isterim

Merhabalar herkese

biraz paramiz var. birazi altin birazi bankada. ankara'da oturuyoruz. haftasonlari gidip kalmak için icinde kucuk bir evi olan bahcesine hamak salincak vb. koyabilecegimiz bir yer alalim diyoruz. nasil olur sizce? yani parayi heba etmiş okur muyuz? bu tarz yeri olanlar memnun mu? nerelere bakabilir iz?
Tam da benim hayalimi yazmışsınız.
Tabii ki parayı heba etmiş olmazsanız.. Çocuklarınız için harika bir yatırım.yapmış olursunuz.

Tam da benim hayalimi yazmışsınız.
Tabii ki parayı heba etmiş olmazsanız.. Çocuklarınız için harika bir yatırım.yapmış olursunuz.
bugun baktik 2 yere bir tanesini begendik bakalim biraz daha dolasacagiz ama aslinda ormanlik bir yer istoyorum. buldugumuz yerler corak ama olsun bahcesi var en azindan

bugun baktik 2 yere bir tanesini begendik bakalim biraz daha dolasacagiz ama aslinda ormanlik bir yer istoyorum. buldugumuz yerler corak ama olsun bahcesi var en azindan
Biraz daha bakın arastirin. Fiyatlar yazın mi yüksek.. Kışın duser mj.. Belki birilerinin nakite ihtiyacı vardır. Gerçekten uyguna satarlar..
Bir kaç emlakçı veya direk tlfn nosu yazan yerlerle gorusun. Oldu bittiye gelmeden.. Hayaljnizden vazgeçmeden gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah.

Back
X