• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Herion Poliklinik'e giden var mı?

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Reklam olmayacagını düşünerek soruyorum bu soruyu çünkü güzellik salonu degil burası..
Buraya epilasyon için giden var mı? Fiyatlar biraz pahalı ama 3 çeşit cihaz da bulunmaktaymış..
Kaliteli bir yer gibi gözüküyor.. Lütfen giden varsa yazabilir mi. Artık karar verip lazere başlamak üzereyim..

Selamlar,

Evet ben 6 seans gittim, alt bacak, koltuk alti ve genital bolge icin. Ben memnun kaldim. Tamamen kurtulamadim tuylerden tabiki ama ozellikle bacaklarimda cok az kaldi. Ust bacak bolgesini yaptirmadim cunki ise yaramaz demislerdi rengi acik oldugu ve sert olmadigi icin. Koltuk altinda da yuzde 70 oraninda azalma oldu. Aradan 2 yil falan gecti cogalma olmadi. Simdi olanlar zaten 6 seans sonrasi da vardi. Belki devam etsem yuzde 90 oraninda bitebilirdi. Fakat gercekten acili bir islem ve de masrafli. Ben mutlu oldugumda biraktim.

Yeni yilinizi kutluyorum, umarim beklediginiz sonucu alirsiniz.

Selamlar,

Evet ben 6 seans gittim, alt bacak, koltuk alti ve genital bolge icin. Ben memnun kaldim. Tamamen kurtulamadim tuylerden tabiki ama ozellikle bacaklarimda cok az kaldi. Ust bacak bolgesini yaptirmadim cunki ise yaramaz demislerdi rengi acik oldugu ve sert olmadigi icin. Koltuk altinda da yuzde 70 oraninda azalma oldu. Aradan 2 yil falan gecti cogalma olmadi. Simdi olanlar zaten 6 seans sonrasi da vardi. Belki devam etsem yuzde 90 oraninda bitebilirdi. Fakat gercekten acili bir islem ve de masrafli. Ben mutlu oldugumda biraktim.

Yeni yilinizi kutluyorum, umarim beklediginiz sonucu alirsiniz.

Teşekkür ederim cevapladığın için seawave. Ben de yakında oraya başlayacağım.
Kararımı verdim çook teşekkürleer :16:

Bende henüz tek seans gittim bu ay ikinciye gideceğim 3degil 2 makina var ndyag ve aleksander ben tüm vücuda giriyorum ins etki eder buradaki yazıları okudum biraz dozları düşük uyguluyorlar o kafamı karıştırdı oda seansları uzatır az para degil tek seansı 500 e geliyor nerdeyse

Bende henüz tek seans gittim bu ay ikinciye gideceğim 3degil 2 makina var ndyag ve aleksander ben tüm vücuda giriyorum ins etki eder buradaki yazıları okudum biraz dozları düşük uyguluyorlar o kafamı karıştırdı oda seansları uzatır az para degil tek seansı 500 e geliyor nerdeyse

Merhaba dentist. Dozları düşük kullanıyorlar derken tam olarak ne demek istedin biraz açıklar mısın? Normalde kaç olması
gerekir ki?
Bir de ilk seanstan sonra ne kadar dökülme oldu?
Araştırırken soprano diye bir cihaz varmış onu buldum. O en iyisi diyorlar ama kafam karıştı açıkçası? Sen ne düşünüyorsun acaba?

Merhaba dentist. Dozları düşük kullanıyorlar derken tam olarak ne demek istedin biraz açıklar mısın? Normalde kaç olması
gerekir ki?
Bir de ilk seanstan sonra ne kadar dökülme oldu?
Araştırırken soprano diye bir cihaz varmış onu buldum. O en iyisi diyorlar ama kafam karıştı açıkçası? Sen ne düşünüyorsun acaba?

Burda ndyag dozu 45 hızı 1.5 olursa daha başarılı olur denmişti orda bana uygulanan doz 30 joule hizida daha yüksekti hız düşükse basarı daha iyiymis işlem hemen bitsin diye hızı artırıyorlar ndyagta 20 25 gun sonra dökülmeler başladı yeni çıkanlarda cok yavaş çıkmaya başladı bende burda cok okudum okudukça kafam karıştı buraya bende tesadüfen gittim ins fayda görürüm aynı makinalar medicana bide Nihat Özkan poliklinikte varmış orda fiyatlar daha Yuksek ndyag hakkında forumda cok bilgi yok bazıları tamamen reklam amaçlı

Herion polikliniğinde uzun zaman önce 6 seansta tedavi oldum dozları hastanın kıl durumuna göre ayarlıyorlar mesela ben 30 joule ve 0,1 milisaniye ile devam ettim arkadaşımın kılları kalındı 45 joule 23 milisaniye uygulandı ama doktor İlker beyin dediğine göre benim kıllarım ince olduğu için bu doz daha iyiymiş ve aslında milisaniye düştükçe doz artıyormuş dolayısıyle seans uzasın gibi bir dertleri yok hasta için ne iyiyse onu yapıyorlarmış benim 6 seansta bitti arkadaşlarım 3. Seanslarındalar ve çok memnunlar, Diot ütüleme lazeri ile yaramadığı için kullanmıyorlarmış ben gördüm 3 . Cihaz diyot ütüleme ama kullanmadan bir köşede duruyordu . Bende bu forumda dozları çok araştırdım önemli olan doktorun neyi uygun gördüğü bence..

Back