Ankara'da HERA Kadın Sağlığı Merkezinde Dr. Süleyman Eserdağ'ı tavsiye eden var mı?

Dr. Süleyman Eserdağ'a giden arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen. Güvenebileceğim bir doktor arayışı içindeyim ve kendisini tavsiye eden arkadaşlar oldu.
****mrb ben yaklasık 4 aydır Süleyman Beyi takip ediyorum ınternet üzerinden..vajinismus sorunum vardı..29 aralık da basladım tedavıye 31 aralıkta bitti.Çok şükür sorunum kalmadı..sorununuz eger vajinismussa hiç vakıt kaybetmeyın derım ben..Farklı konularda bi sıkıntınız varsa bence bi görüşün en azından bi telefon açın,sizi yönlendirecektir...geçmiş olsun...

29 aralık günü basladım ben tedavıye 31 aralık gunu Ayla hanım bana artık vajinismus degılsın dedıgınde mutluluktan cevap bıle veremedım.yenı yıla bambaska bırı olarak gırdım...ılk gıttıgımde nasıl olur ben yapamam kesın dıodum...ama suleyman beyle konusunca kendıme guvenım geldı yaparm dedım ve sadece 3 gunde 1.5 yıllık çileme son verdım..ben de cok doktora gıttım hıc bırı care olmadı.kesınlıkle tavsıye edıorm...simdiden gecmıs olsun

Kuzenim Süleyman Eserdağin kliniğinde tedavi oldu 3gun sonra iliski olduğunu ama hala acı çektiğini söyluyor sizde böyle bir durum yaşayan var mi???(onun üyeliği olmadığı için ben yazıyorum)

Tam olarak ne yapıyor ben kendim yendim evde ama merak ediyorum. Muayene için gittim ben sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…