Ankara'da HERA Kadın Sağlığı Merkezinde Dr. Süleyman Eserdağ'ı tavsiye eden var mı?

pioner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
122
1
Dr. Süleyman Eserdağ'a giden arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen. Güvenebileceğim bir doktor arayışı içindeyim ve kendisini tavsiye eden arkadaşlar oldu.

Gebelik için mi yoksa vajinusmus tedavisi için mi tavsiye istiyorsunuz? Ben vajinusmusu Süleyman bey sayesinde yendim.Bir uzmandan tarafından yardıma ihtiyacım vardı,araştırdım ve onu buldum.Sonuç benim açımdan olumlu olduğu için önerebilirim ama tabiki ücreti gayet fazla.Ama bu durumu çözebilen ve kendine %100 güvenen başka yerler var mı bilemiyorum.

bende vajinismusu sayesinde yendim. %100 garanti verdi ve sorunu çözdü. çok memnun kaldım. diğer kontroller içinde zaman zaman kendisine gidiyorum ama gebelik ve doğum takibi için soruyorsan o konuda bir bilgim yok.

benim bir sorum olacaktı, ben de hera kliniğe gideceğim.çalışan biri olarak devlet tedaviyi karşılıyor mu acaba merak ettim, aklıma takıldı.tşkler..

1.5 yıl bende vanjınısmus sorunu yasamsıtım tabı suleyman beye gıdene kadar 3 gunde butun sorunlarımı aştımm :) KESINLIKLE TAFSIYE EDIYRUM HER KONUDA GUVENLE GIDEBILIRSINZ

Merhabalar,
Süleyman bey'e gidene kadar kafam başka doktorlar tarafından çok karıştırılmıştı. 10 haftalık hamileydim ve rahim ağzı yetersizliği teşhisi konmuştu. Bir arkadaşımın önerisiyle gittim, ilk andan beri rahatlattı ve güven verdi. 13. haftada rahim ağzına dikiş attı, şu an 19 haftalık hamileyim. Kesinlikle her konuda derin bilgisi var ve çok ilgili. Ayrıca çok sempatik ve sıcak bir havası var, işine aşık olduğu da belli. Başka bir sorun için bir doktora gittiğimde dikişimin çok profesyonelce ve sorunsuz yapıldığını söyledi. Çok pimpirikli olduğumdan çok doktor dolaşmıştım. Şimdi içim rahat...

kesinlikle doğru bi secim olur.kendisine gecen sene vajinusmus tedavisi için gitmiştim ayrıca baska ufak bi sorunum vardı.bence bir doktor ve hasta arasındaki en önemli sey güven.süleyman beydede bu fazlasıyla var.her duamda sükrediyorum rabbime karsıma süleyman beyi cıkarttığı için.suan hamileyim kayserideyim elimde olsa ankarada doğum yapmak isterim.hiç düşünme derim imkanın varsa.

merhaba arkadaslar suan hamıle ve ıkız bebek bekleyen bı bayan olarak gecen yıl tam da 5 subatta suleyman bey sayesınde vajınusmus ılletınden kurtuldum.bebeklerım ıcın ınternette gezıınırken tarıh aklıma gelınce foruma gırdım.herseyı ne kadar buyuttuğumuzu farkedeceksınız buyuk bı sorun ama kesınlıkle asıyorsunuzz erteleme hastalığı bu. ustune gıdın bence. ben gecen yıl esımle gıttım 4000 lıra ucret odedım ve somestır tatılıydı zamanımız sorundu. mardınde öğretmenım ve esım polıs o yuzden ıznımız olmadıını anlattık.3. gun akşamleyın bu sorun hayatımıza bı daha gırmemecesıne bızı terk ettı. ınsallah hepınız asarsınız bu sorunu.

bende vajinusmus illetiyle savaşıyorum süleyman beye giden arkadaşlar bu sorunu nasıl çözüyor neler uyguluyor nasıl oluyorsa yıllarca çözülmeyen sorun 3 günde çözülüyor

BENDE SÜLEYMEN BEYE GİTMİŞDİMMM...ONA NE KADAR TEŞEKÜRR ETSEM AZ GELİRR.BEN DE RAHİMM AĞZI YETMEZLİĞİ VARDI VE BU YÜZDEN 3 BEBEĞİMİ KAYBETTİM(HACETTEPEDE PROFA GİTMİŞDİM) .DOKTOR ARAŞTİRİRKENDE NETTEN SÜLEYMAN BEYİ BULDUM .4 DE BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIMM.4 YAŞINDA BİR OĞLUMM VAR VE ÇOKK MUTLUYUMM.ÇOKKKKK TEŞEKÜR EDERİMM SÜLEYMAN ESERDAĞ

kızlar bende vajinusmusu süleyamn bey sayesinde yendim... başarılı bi kadın doğumcu olduğundan şüphem yok ama ben onu hep vajinusmus alaında uzman diye düşündüğümden açıkçası hamileyken gitmeyi hiç düşünmemiştim :) ama iyi bi seçim olabilir, süper pozitif bi insan çok ilgili...

kızlar bişi sorucam: bende süleyman beye gitmeyi planlamıştım ama hem farklı şehire olduğumdan birazda fiyatından dolayı bulunduğum ilde tedavi oldum, daha doğrusu olamadım;( doktora göre tedavi bitti fakat hala ilişkiye giremiyoruz, seanslarım aparatı yerleştirme üzerineydi,kızlık zarım tedavide yırtılmasına rağmen ben hala en küçük aparatı bile yerleştiremiyorum ve artık bu tip bi tedavi gerçekten istemiyorum. süleyman beyin tedaviside bu yönde mi oluyor?

panter hiçbir doktorun elinde sihirli değnek yok.kişi önce karar verecek ben bu dertten kurtulacam diye.sonra doktora güvenecek.ben öyle yaptım.internetten hiç arastırmadım bile tedavi şekli nasıl diye.çünkü yapacaklarını önceden bilmiş olsaydım bilinçaltıma yazacaktım ve asla kurtulamayacaktım.beynini boşalt tamamıyle ve güzel günleri düşün bebeğini kucağına alacağın günleri düşün.kaynanana inat cocuğun olmuyomu diyenlere inat yen bu hastalığı.ve asla süleyman beyden şasma.inşallah kurtulursun bir an önce.

inşallah.. teşekkür ederim

bende Süleyman bey sayesinde kurtuldum.7 aylık evliydim ve 3 günde tedavi bitti.Artık o sıkıntılı günlerden uzak olacağım.hiç bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim bnmde çok kaygılarım vardı ama hiç sıkıntı olmadı çok şükür.
Süleyman Beye ,Senem Hanıma ve Ayla Hanıma çok teşekkür ederim...

Ben tavsiye edebilirim, kendisine başka bir nedenle gitmiştim ve çok memnun kalmıştım, doktorluğunun yanısıra psikolojik anlamda da destek veren son derece sakin dingin birisi. Bu nedenle hamile olan bir arkaşımda ona gidiyor ve çok memnun.

Uctet konusunda bilgi alabilirmiyim burada yazilabiliyormu bilmiyorum ama

mhb gelecek ay süleyman beye gıdıcez eşimle ama terapılerı merak edıyorum daha dogrusu benden çok esım merak edıyo farklı bı sehırde oldugumuz ıçın görüşmeye gıdemıyoruz dr beye..gıdenler anlatabılırmı en azından nasıl bı seans oldugunu esımle paylasabılırım..

2,3 veya 4 gün sürüyor genelde. Hem bilgi verici hem uygulamalı olarak hastalığın aslında yenilebilir ve beyinde biten basit bir durum olduğunu öğreniyosun. Ücret soran bi arkadaş vardı ortalama 4 bin ama aşamanıza göre daha uygun veya pahalı olabiliyo

merhaba;

bende bu illetle 18 aydır ugrasıyorum gitmedigim dr kalmadı ama olmuyor olmuyor az önce suleyman beyle telefonda konustum sesı cok samımı ve ıcten geldı en yakın tarihde gtmiş biri olarak bana yardımcı olabılırmısınız ne yaptınınz inşallah bu dertden kurtulmussunuzdur suleyman bey dogru tercıhmı sızce yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…