Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
panter hiçbir doktorun elinde sihirli değnek yok.kişi önce karar verecek ben bu dertten kurtulacam diye.sonra doktora güvenecek.ben öyle yaptım.internetten hiç arastırmadım bile tedavi şekli nasıl diye.çünkü yapacaklarını önceden bilmiş olsaydım bilinçaltıma yazacaktım ve asla kurtulamayacaktım.beynini boşalt tamamıyle ve güzel günleri düşün bebeğini kucağına alacağın günleri düşün.kaynanana inat cocuğun olmuyomu diyenlere inat yen bu hastalığı.ve asla süleyman beyden şasma.inşallah kurtulursun bir an önce.
Uctet konusunda bilgi alabilirmiyim burada yazilabiliyormu bilmiyorum amabende Süleyman bey sayesinde kurtuldum.7 aylık evliydim ve 3 günde tedavi bitti.Artık o sıkıntılı günlerden uzak olacağım.hiç bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim bnmde çok kaygılarım vardı ama hiç sıkıntı olmadı çok şükür.
Süleyman Beye ,Senem Hanıma ve Ayla Hanıma çok teşekkür ederim...
mhb gelecek ay süleyman beye gıdıcez eşimle ama terapılerı merak edıyorum daha dogrusu benden çok esım merak edıyo farklı bı sehırde oldugumuz ıçın görüşmeye gıdemıyoruz dr beye..gıdenler anlatabılırmı en azından nasıl bı seans oldugunu esımle paylasabılırım..
mhb gelecek ay süleyman beye gıdıcez eşimle ama terapılerı merak edıyorum daha dogrusu benden çok esım merak edıyo farklı bı sehırde oldugumuz ıçın görüşmeye gıdemıyoruz dr beye..gıdenler anlatabılırmı en azından nasıl bı seans oldugunu esımle paylasabılırım..