ne kadar iyi insanlarımız var tebriklerbiliyorsunuzdur sokak hayvanlarınız hayatı çok zordur özellikle bu aylarda yemek su bulamazlar havalar soğuktur ve bazı insanlar en büyük kabusturlar onlar için o yüzden kendi facebokuma gelen ve benimde kargo yollayarak destekte bulunduğum yardım kermesin adresini vermek istiyorum biliyorum ki duyarlısınız sokak hayvanlarına 1.inci bitti bu kermesin ama
2.inci olucak unutmayın onlar allahın sessiz kullarıdır ve bize hepimize muhtaçlar evde öylesine duran eşyalarınızı ptt kargoyla (en ucuz olduğu için) yollarsanız en azından karınları doyar ilgilenen olursa
zekiye taş köklü
ahmet taner kışlalı mahallesi ilko konut sitesi 2839. cadde no:25 çayyolu/ankara
ben hayvanlara aşık biri olarak dier kampanyayı dört gözle beklıyorum lütfen bana bildirin ben kullandıgım kullanmadıgım bır cok eşyamı gönderırım aılemdende gönderenler olur etrafımdan bulurum bolca gönderırım lutfen benı bilgilendırın gerçekten hayvanlara anlatamayacagım şekılde tutkunum bırıne zarar gelmişse nefes alamıuyorum facede bende hayvanlarla ılgılı bır cok yere üyeyim banada haberler gelıyor ama bu tarz bırsey gelmedı hayvanlar benım için anlatamayacagım bır duygu bunu asla tarif edemem bir insan nasıl annesıne babasına cocuguna sevgilisine esine tutkun olur deligibi aşık olur işte bende hayvanlara öyle tutkunum öyle aşıgım onlar benım sevincim mutluluğum herseyım haberı beklıyorum sızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?