Ankara'da Havuz Başı- Açık Hava Düğün Mekanları

TheSevenSense

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
46
0
286
İstanbul
Merhaba kıslar
Ben istanbul'da oturuyorum ama düğünüm ankara'da olucak.2010 haziran gibi.Havuz başı yada açık alan kır düğünü tarzı olabilir maksimum 8000-9000 tl civarı (Yemekli yemeksiz farketmez)300-400 kişilik yada daha fazla oda farketmez.Yeter ki şık ve organizasyonu sunumu güzel olsun.Bildiğiniz mekanlar var mı?
İnternetten araştırdım biraz ama fiyatları yazmıyor Akalın havuzbaşı,clup mirador,stardust,İller bankası,milli piyango tesisleri,Bir de ankaranın parklarında(Altınpark,Göksu park ws) mekanlar varmış buralar hakkkında fiyat bilgisi olan var mı?Ya da tavsiye ettiğiniz başka mekanları paylaşırsanız size gelin duası ederim:
Allah tuttuğunuzu pırlanta etsin(karat'ına siz karar verin),Allah nişan bohçanıza zeval vermesin,Allah cadı kaynanaların şerrinden korusunhihoyyyt

zor bir soru sormuşsun sanırım. cevap yok..
ankarayı pek bilmem.yoksa yardımcı olmak isterdim
opuyorumnanaktan

ya canım fenerbahçe gölbaşı tesisleri var böyle özel davetler,düğünler için havuzlu kocaman bir yer bir internetten bir bak derim

Canim ben bu yazbasinda Bilkent Otel'de bir havuzbasi dugununune gitmistim, hersey o kadar guzeldi ki....Ankara'ya gelin gitsem de bende burada evlensem diye icimden gecirdigimi hatirliyorum, Allahim sesimi duy, nolur....

ben akalınla görüşmüştüm yaklaşık 2 ay önce filan 350 kişilik yemekli düğün havuzbaşında mükemmel bir organizasyonu var ama fiyatları çok uçuk toplam maliyeti 17000 Tl dediler. yemeksiz düşünürsen altınparkta yerler var onları dediğin fiyata maledebilirsin sanırım. yada akşam üzeri nikah akşamda yakın çevre ile yemekli bi eğlence yapmak istersen acity nikah salonu var nikah için 1600 tl ödüyosun 1 saat 15 dakika sürüyo takı filan vs. ama akşam için bildiğim başka biyer yok malesef benden bukadar

kızlar ben çankaya dikmen vadisi parkının içinde saklı vadi restaourantta yerimizi ayırtık çok süperbir yer fiyatlarıda çok ekonomik çok yer gezdim inanın menüsü ve fiyatı kadar güzel bulamadım 25 milyon kişi başı yemekli 19_00 dan 24_00 kadar ekstara hiç birşeydende masraf almıyacaklar giydirme orkestıra gelin yolu masa süsüleme konfeti havai fişek gösterisi gibi adresi meşhur tavacı recep ustanın ordan vadiye iniş var 50 metere ilerde görürüsünüz zaten saklı vadi restaurant bu arada 700 kişilik bir yer

tarih yaklaşmış belki çoktan seçmişsindir yeri ama ben de yazıyım dedim. Club miradorda düğüne gitmiştim,bi kere çok uzak ve sapa bi yer,üstelik yemekler buz gibi servis edilmişti pek tavsiye etmiyorum. ODTÜ mezunları derneği var vişnelikte,havuzbaşı düğün oluyo biz rastlıyoruz arada,güzel de görünüyor organizasyon ama herkese açık mı net olarak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…