Lazer Epilasyon Ankara'da hastanede lazer yaptıranlar

omaybe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
5
0
86
Ankara
sevgili site sakinleri, ben bundan yıllar önce bir güzellik merkezinde lazere gitmiş kazığın alasını yemiş ve hiç bir sonuç alamamış lazer mağduruyum. Hastaneye yeni başlayan birkaç arkadaşım memnun olduğunu söylüyor ama onlarında ilk seansları hala güvenemiyorum. Ankarada herhangi bir hastaneye gitmiş ve memnun kalmış yada kalmamış olanlardan cevap bekliyorum.

Sevgili bayanlar dedik, bir yardimci olun tecrubelerinizden faydalanalim dedik, sizin yaptiginiza bak!! Daha dogrusu yapmadiginiza bakin!! Hic mi cevap vermezsiniz yahu magduruz diyoruz ihtiyacimiz var tecrubelere diyoruz. Nerde sizin kadin dayanismaniz? Sizi ayipliyor burdan cekip gitmiyorum cunku bi umut cevap bekliyorum hala.:2:

ben ankarada kızılayda guven parkın karsısında bir kliniğe yaptırıyorum.3 seans oldu.cok memnundumözellikle ilk seans sonrası ancak bu 4. seans ara sureyi (normalde 2 bucuk ay )uzattım ve sonuc şu koltuk altım incelmiş ve nispeten az, bacagımın arkasıda öle ama bacagımın ustu ve genitalde sadece incelme var .ben burayı sırf hastane ortamı diye sectim ortam cok temiz ve ben hassas tenli oldgum için cok korkuyordum ama kız cok rahatlattı ama sonuc beni dusunduruyor estetisyen bir arkadasım incelme olması normal alexde dedi.
dunde bir arkadasım baska bir kliniğe(aleti bilmiyo sadece soguttunu söledi)gittiğini ve 6 seans sonrası koltuk altının bittiğini genitaldede 5-6 tuy kaldıgını söledi ben simdi de orayı arastırıcam

buarada isim vermek yasak ama şöyle bir ipucuyla bulabilirsin sanırım çukurambarda ve adı bir diyet biskuvisiyle aynı :)sen hangi aletle sonuc alamadın?

Son düzenleme:
buarada isim vermek yasak ama şöyle bir ipucuyla bulabilirsin sanırım çukurambarda ve adı bir diyet biskuvisiyle aynı :)sen hangi aletle sonuc alamadın?

ben tunalıda gittim bir güzellik merkezine üstelik tanıdık vasıtasıyla lazer aletleri hakkında felanda hiç bilgim yoktu gözüm kapalı güvenip gittim. kesinlikle biteceğini peşin ödersem seanslarıda 6 seansdan uzun bile sürse sonuna kadar arkamda olacakları felan söylediler. parayıda peşin peşin verdim. tam 17 seans gittim sadece yer yer azalmalar oldu başka hiçbir şey olmadı. artık sabredemedim bıraktım ve sonra öğrendim ki lazer diye paramı alıp uyutmuş beni kadın makina IPL makinesiymiş. şimdi hiç bir yere güvenmiyorum. hastaneye gidenler çok memnun olduklarını söylüyo ama yeni başladılar yeni başladığımda bende memnundum ama sonuç belli.

isim söylemek yasak madem bende söylemeden belirtiyim Tunalıda elizinn pastanesinin orda. sakın ha sakın gitmeyin.

merhaba, ben de tunalıda bir yere başlayacağım ve bahsettiğiniz yerin orası olduğundan baya baya şüphelenmekteyim. eğer mesaj atabiliyorsanız özel mesajdan bu yerin ismini bana yazabilirseniz çok memnun olurum. teşekkür ederim şimdiden

Ben de öneri istiyorumm, giden hatunlar bi el atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…