Ankarada hastane ortamında Lazer yaptıranlar

zendagimigzara

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
8
Yer
Ankara
Kızlar merhaba daha önce de bu konu açılmıştı ama eskiydi o yüzden emin olamadım. Ankarada Lazer epilasyon yaptıran ve cihazları yönünden geniş olan güvenilir bi hastane arıyorum hastane seçmemin nedeni hem hijyen hem de lazer epilasyon merkezleri sadece parana bakıyorlar diye düşünüyorum özel nasıl olur bilemedim sizin fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun fiyat ve yer de söylerseniz çok sevinirim LÜTFENN :):17::16:

arkadaşım bende senin gibi düşünüp medikanaya gittim sonuç berbattı arkadaşlarımın tavsiyesiyle kızılayda biltıp polkline gidiyorum son derece temiz makinalarındanda çok iyi sonuç aldım başka yerlerle uğraşmana gerek yok tavsiye ederim

Kızlar merhaba daha önce de bu konu açılmıştı ama eskiydi o yüzden emin olamadım. Ankarada Lazer epilasyon yaptıran ve cihazları yönünden geniş olan güvenilir bi hastane arıyorum hastane seçmemin nedeni hem hijyen hem de lazer epilasyon merkezleri sadece parana bakıyorlar diye düşünüyorum özel nasıl olur bilemedim sizin fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun fiyat ve yer de söylerseniz çok sevinirim LÜTFENN :):KK17::KK16:
mrb hastanede lazer epılasyonlarıda doktorlar yapmıyo ben cok arastırdım.bu arastırmam 3 4 yıl surdu hatta.ben lzr epılasyon tuy tedavı bırımı dıye bı yere gıttım orda tum cıhazlar var .cok sıcak bı ortam ıstersen tavsıye edebılırım.bı de ssk bagkur gıbı saglık guvencesı olanlara yuzde 50 ındırım yapıyorlar. tam acık adresı bılmıyorum ama ızmır 1. caddede vakıfbankın karsısında 3. katta.tabelası cok buyuk mutlaka gorursun.hatta moda carşısı dıye bı yer var caprazında kalıo.

Son düzenleme:
Ya bende düşünüyorum aslında ama inanın araştırmadım bile Ankarada gidip memnn olan arkadaşlar bizi bi bilgilendirse :(

Ya bende düşünüyorum aslında ama inanın araştırmadım bile Ankarada gidip memnn olan arkadaşlar bizi bi bilgilendirse :KK43:
ben işyerimdeki arkadaslarımla arastırarak gıttıgımiz ve memnun kaldıgımız merkez var dılersen orayla gorus derım .ssk bagkur gıbı saglık sıgortası olanlara ½ 50 ındırım yapıyorlar.biz 12 kişi gıdıyoruz nerdeyse tuyumuz kalmadı istersen adresını verebılırım

ben işyerimdeki arkadaslarımla arastırarak gıttıgımiz ve memnun kaldıgımız merkez var dılersen orayla gorus derım .ssk bagkur gıbı saglık sıgortası olanlara ½ 50 ındırım yapıyorlar.biz 12 kişi gıdıyoruz nerdeyse tuyumuz kalmadı istersen adresını verebılırım
lzr epilasyon tuy tedavi birimi kızılay izmir caddesınde moda carsısının orada bi yer acık adresını tam bılmıyorum ama ogrenıp yazabılırım.ikiyuz otuz kırk cıft sıfır numarası

lzr epilasyon tuy tedavi birimi kızılay izmir caddesınde moda carsısının orada bi yer acık adresını tam bılmıyorum ama ogrenıp yazabılırım.ikiyuz otuz kırk cıft sıfır numarası
aa çok sağol canım arayıp bir öğreniyim ben

Back