Ankarada hangi doktor bana nefes alma lütfunu geri verebilir?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.640
1.118
698
Ankara
Arkadaşlar burda zaten beni daha önceden görmüş olanlar burnumdan ameliyat geçirdiğimi bilir.Burnumun şekli sorunlu ama artık onu çok daha sonra hallederiz .Okuldan mezun olduktan sonra bakarız artık ona.Ama acil halledilmesi gereken bir şey var;o da nefes alma problemim.Burnumun şekli değişmeden sadece nefesim düzelsin ve çok çok iyi nefes almaya başlayım,her sağlıklı insan gibi olayım istiyorum.İşkence gibi o kadar gıcık bir durum ki,sanki birisi yastıkla seni boğar gibi öyle rahatsız edici ki...Ne uykularım güzel, ne ders çalışmalarım...Nefes alamadığım için sınavlara çalışırken çok zorlanıyorum boğulacak gibi oluyorum konsantrasyonu da azaltan bir şey bu.

Geçen İbni Sinaya kan vermek için gitmiştim,gitmişken kbbye bakayım şansımı deneyim dedim ama resmen yüz tane kişi bekliyordu.

Benim sizden isteğim sıra falan olmadan,hemen pazartesi gitsem görüşebileceğim,hem de nefes sorunlarında gerçekten çok başarılı bildiğiniz doktorları önermeniz.Özel doktor düşünmüyorum çünkü nefes işi için o kadar para vermeyi kendime yediremem bu benim lüks ihtiyacım değil çünkü. Ama yine de özel bir hastanede estetik olmayacağı için uygun bir fiyata yapabilecek doktorlar varsa onlar da olabilir.Özel doktor da bin lirayı aşmadığı müddetçe olabilir,ama bin lira bile olmasa iyi olur tabi...Lütfen önerilerinizi paylaşmaktan çekinmeyin....

canım yaa Tevfik hoca bildiğim kadarıyla ankarada da yapıo ama özelde die bilmiorum fiyat nedir ne der ama güvenebilirsin derm ben bide sn hemen diosun o herzaman orda oluo maleseff antepte su an
yine de istersen mail at bi stsozen@hotmail.com hayır hacettepeden geldi buraya belki tavsiyede edebilir kendi yapmasa bilee ...

Ankara Üniversitesi'nden Prof.Dr.Gürsel Dursun, Gazi Üniversitesi'nden Prof.Dr.Fikret İleri ve Prof.Dr. Sabri Uslu çok iyi doktorlardır, güvenilirlerdir. gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…