• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları ankarada güzel kaş alabilen adres?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

misafir23

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
46
1
16
31
Merhaba kızlar,

Kaşlarım benim için çok önemli ve çok kalın alınması zor biraz. Gerçekten güzel kaş alan önerebileceğiniz bir yer var mı? Ankara'da oturuyorum.

Bir de Etiler Kuaför (Bahçelieler), İndigo Kuaför (Kavaklıdere) ve leyla topaçoğlu hakkında bilgisı olan var mı? Önerebileceğiniz başkaca bir isim var mı?

yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim

Merhaba kızlar,

Kaşlarım benim için çok önemli ve çok kalın alınması zor biraz. Gerçekten güzel kaş alan önerebileceğiniz bir yer var mı? Ankara'da oturuyorum.

Bir de Etiler Kuaför (Bahçelieler), İndigo Kuaför (Kavaklıdere) ve leyla topaçoğlu hakkında bilgisı olan var mı? Önerebileceğiniz başkaca bir isim var mı?

yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim
komşum yeni bir yer bulmuş ona aldırmış ben beğendim...ismini bilmiyorum..adresi tarif edeyim..bakanlıklarda atatürk bulvarının orda eskiden park bravo mağazası vardı..şimdi kapandı yerine koray mağzası açıldı..o binanın üst katında hemen yeri başını kaldırınca görürsün..istersen kızılaya gittiğinde bir görüş orayla..

Ben de kaş alan bi yer bulmak için çok uğraştım, forumlarda yazan yerlerin çoğunu da denedim. 1 yıl Çukurambar'daki Yasemin Hanıma 1 yıl da Tunalıda Sevilay Acibucu'ya gittim. İkisinden de memnundum ama kaşlarım birbirinden farklı duruyordu. Şimdi Eryaman Göksu Avmde Palmira Güzellik'e gidiyorum ve ilk defa bu kadar memnunum. Kaşımı Asu Hanım alıyor ve müthiş özenli davranıyor.

Bende kaş ve saç konusunda çok hassasım kızlar O yüzden soran herkese öneriyorum .Ben 8 yıldır aynı kişiye gidiyorum asla degistirmem. Batikent de Güneş kuafor ve guzellik salonu var bati merkez metro cikisina çok yakın.Eşiyle birlikte çalışıyor. Ne bileyim her konuda güvenebileceğim bir yer kendi evim gibi hissediyorum oraya gelen herkes de aynı şeyi söylüyor .isimleri Aydın ve Zuhal. Metroya yakın olması da büyük avantaj.güneş kuaför ve guzellik salonu. Umarım memnun kalırsınız kızlar :)

Back