• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada güvenli epilasyon merkezi arıyorum

Ameralfaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
3
0
1
Ankara
Arkadaslar lazere gitmek istiyorum güvenli sağlıklı bir yer biliyormusunuz.Siz hangisine gidiyorsunuz.koltukalti ve paket olarak gidicem.fiyatinida yazarsaniz cok sevinirim.

Engin Tıp Merkezi'ne gidiyorum ben, koltuk altı 50 ama paket fiyat hakkında hiçbir fikrim yok. Giden çok arkadaşım var, hepimiz çok memnunuz. Gayet temiz bir yer, kadın da çok ilgili.

Engin Tıp Merkezi'ne gidiyorum ben, koltuk altı 50 ama paket fiyat hakkında hiçbir fikrim yok. Giden çok arkadaşım var, hepimiz çok memnunuz. Gayet temiz bir yer, kadın da çok ilgili.

Emekteydi degil mi orasi? Bende dusunuyorum da. Bacakla ilgili bilginiz var mi? Memnunmusunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet emekte, ben yüz için gidiyorum ve şu an çok memnunum bacak için hiçbir fikrim yok yalnız bacağa başlamayı düşünüyorum orda yakın zamanda gidemeyeceğim ne yazık ki fakat bir şeyler öğren irsem buraya yazar sizi de bilgilendirebilirim.

Selam, ben Gaziosmanpaşa'da lazer epilasyona gidiyorum.Uğur Mumcu caddesinde Estetikakademi çok memnunum. Çok titizler ve merkez de çok elit. Cilt bakımı da yaptırıyorum. Gözün kapalı Estetikakademi'ye git derim.

Back