Lazer Epilasyon Ankarada güvenilir lazer epilasyon merkezi?

seymaozmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
3
0
1
31
Ankarada güzel güvenilir lazer epilasyon merkezi arıyorum bilen ve önerecek olan var mıı??

Tunus cd.sinde perla beauty diye bir yer önerdi arkadaşım memnun kalmış oraya gitmeyi düşünüyorum simdiden sonra değerlendirip buraya bildiricem

Kızılayda pınar's güzellik salonuna giden varmı acaba lazer epilasyon için

Ankarada güzel güvenilir lazer epilasyon merkezi arıyorum bilen ve önerecek olan var mıı??
Kızılayda özel clnc medilife var ben lazerimi orda bitirdim.%70-80 arası azalmam var teninin rengine göre seçim yaparsın ben alexandrite candela yaptırdım.

Kızlar ben de lazere başlayacağım bacaklarımdaki leke batık izleri vs. Bugün Elosu aradım kadın çok tatlıydı 6 seans 2290 8 seans 2890 dedi bana. Üç bölge için. Sanırım 8 seans düşünüyorum ben de. Aslında elos ve özel clinic medlife arasında kaldım. Onu da arayıp bilgi alacağım.

Ortalama fiyatlar aynıdır zaten bende özel clnc medilife da yaptırdım kaderimi bitti seanslarım oldukça memnunda kaldım karar verebildin mi ?

Ortalama fiyatlar aynıdır zaten bende özel clnc medilife da yaptırdım kaderimi bitti seanslarım oldukça memnunda kaldım karar verebildin mi ?
Ne güzel hayırlı olsun valla. Cumartesi günü 11de randevu aldım bir görüşeceğim bakalım elosla. Medlife da uğrayacağım hangisi içime sinerse bakalım. Editlerim tekrar

Ben anatolia güzellik merkezine başladım. Kızılayda ki. Orası nasıl bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…