• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankarada güvenilir lazer epilasyon merkezi?

Tunus cd.sinde perla beauty diye bir yer önerdi arkadaşım memnun kalmış oraya gitmeyi düşünüyorum simdiden sonra değerlendirip buraya bildiricem

Kızlar ben de lazere başlayacağım bacaklarımdaki leke batık izleri vs. Bugün Elosu aradım kadın çok tatlıydı 6 seans 2290 8 seans 2890 dedi bana. Üç bölge için. Sanırım 8 seans düşünüyorum ben de. Aslında elos ve özel clinic medlife arasında kaldım. Onu da arayıp bilgi alacağım.

Kızlar ben de lazere başlayacağım bacaklarımdaki leke batık izleri vs. Bugün Elosu aradım kadın çok tatlıydı 6 seans 2290 8 seans 2890 dedi bana. Üç bölge için. Sanırım 8 seans düşünüyorum ben de. Aslında elos ve özel clinic medlife arasında kaldım. Onu da arayıp bilgi alacağım.
Ortalama fiyatlar aynıdır zaten bende özel clnc medilife da yaptırdım kaderimi bitti seanslarım oldukça memnunda kaldım karar verebildin mi ?

Ortalama fiyatlar aynıdır zaten bende özel clnc medilife da yaptırdım kaderimi bitti seanslarım oldukça memnunda kaldım karar verebildin mi ?
Ne güzel hayırlı olsun valla. Cumartesi günü 11de randevu aldım bir görüşeceğim bakalım elosla. Medlife da uğrayacağım hangisi içime sinerse bakalım. Editlerim tekrar

Ben anatolia güzellik merkezine başladım. Kızılayda ki. Orası nasıl bilgisi olan var mı

Back