Nedense bu doktorun site tarafından özellikle korunduğunu düşünüyorum. Burda reklam olduğu bariz belli olan ve doktorun kendisi tarafından aynı gün açılan tüm hesaplar hala duruyorken, madur olan hastaların hesapları kapatılmış. Bende en madur olan hastalarından biriyim ve daha önce bu konuda insanları uyarmaya çalıştığım için benimde hesabım kapatılmıştı. Bu çifte standardın sebebini anlayabilmiş değilim bu yorumu da yine hesabımın kapatılma pahasına da olsa yapıcam. Lütfen iyi arastırın arkadaşlar gerçekten işlem esnasında size gösterdiği ürünü kullanıp kullanmadığını lütfen kontrol edin benim gibi üçkağıda gelmeyin....
Merhaba Sayın
lovely_06
Üyelik iptali olan kullanıcılar hakkında size bir açıklama yapmalıyım.
M
Morpepuk
ile
M
Muzsuyu
aynı kişi kişidir. Morpepuk doktoru önerirken, muzsuyu bilmediğimiz(!) bir sebepten dolayı memnuniyetsizliğini dile getiriyor. Memnuniyetsizliğini dile getiren
M
Muzsuyu
yaklaşık 20 cep telefonu mesajı ve belkide 40 e-posta ile de doktorla problemi giderdiğini ve olumsuz mesajlarının kaldırılması gerektiğini belirten mesaj attı. Bunların hepsi elimizde kayıt altında mevcut ve asla olumsuz mesajlarını kaldırmadık. Size ilk sorum geliyor ; Doktora bir yaptırım yapmak adına bizi kullanmak sizce doğru mu ? Bu sebeple asla onun olumsuz mesajlarını kaldırmadık.
Gelelim diğer üyeliklere ;
E
ebru_ozlem
'e yoksa ona
E
ebru_beris80
mi demeliyim. X doktoru övüp bu başlıkta ise reklam kokuları aldığını ifade etmiş. Önerdiği doktorun adını vermiyorum, mesajlarından siz bulabilirsiniz.
Diğer bir üyeliğe gelelim ;
T
tuggcesrc
pardon yanlış yazdım
S
seeymaacihaann
, yok yok
P
pinaryapraktemel
aaaa 3 tane üyelik 3 hesapta aynı kişiye ait. Ne kadar enteresan ki 1 hesapla kötüleme yaparken diğer hesaplar ile başka bir doktorun reklamını yapıyor. Siz araştırmacı üyelersiniz kimin reklamını yapıyor bir bakıverin.
Aynı şekilde "Asla tavsiye etmiyorum" diye yazan ;
S
sevcan21
isimli kullanıcının
M
Menekse2121
ve
K
karamelmelek
gibi 3 tane üyelikle site de yorum yazdığını biliyor muydunuz ? Bunu da şimdi gördük gerekli hesaplarını kapattık.
Şimdi gelelim sadede
"Lütfen iyi arastırın arkadaşlar gerçekten işlem esnasında size gösterdiği ürünü kullanıp kullanmadığını lütfen kontrol edin benim gibi üçkağıda gelmeyin"
demişsiniz. Hakkınızı neden yasal süreçte aramıyorsunuz da burada böyle ifade ediyorsunuz ? Doktorun bu sitede korunduğunu ifade etmişsiniz.
M
Muzsuyu
nun aynı şekilde
S
sevcan21
in de yorumları duruyor ? Nerede korunmuş ?