Ankarada güvenilir dolgu ve Botoks

Kesinlikle yapılan tüm yorumlar reklam içerikli ve fake hesaplardan yapılmış. Sırf bu yorumları görüp cevap vermek için siteye üye oldum . Öncelikle kendisine burun dolgusu işlemi yaptırdım ve kesinlikle memnun kalmadım ve onu düzelttirmek için farklı bir doktora gittim ve ekstra bir maliyet ödemek zorunda kaldım , tesadüfen tanıştığım bir hastanın karın çatlaklarına plexr işlemi uygulanmış ve karnında çok büyük iz kalmış onunla mücadele ediyor . Zaten sitede mehmet akgün ile ilgili yapılan yorumları incelediğinizde siz de bana hak vereceksiniz. Sırf maddi çıkarlar uğruna insanları yanlış yönlendirmeyin.

Katılıyorum size

İnstagramda yorumlarada yazıyodum ama siliyolar yorumlarımı işlerini beğenmeyince hemen laf söylüyolar alışmışlar pohpohlanmaya

sizin de pinaryapraktemel ve seeymaacihaann gibi

Son düzenleme:
Aslında beğenmeyenler olarak hep birlikte instagramda bir grup açıp dr beye mesaj atabiliriz en azından memnun olmadığımızı bilsin belki bişeyler yaparlar yada paramızı verirler.

Off kemer hala var napıcam ben ya aynaya bakınca rahatsız oluyorum yandan fotoğraf çekinemiyorum hala ne anlamı kaldı yaptırmanın

Nedense bu doktorun site tarafından özellikle korunduğunu düşünüyorum. Burda reklam olduğu bariz belli olan ve doktorun kendisi tarafından aynı gün açılan tüm hesaplar hala duruyorken, madur olan hastaların hesapları kapatılmış. Bende en madur olan hastalarından biriyim ve daha önce bu konuda insanları uyarmaya çalıştığım için benimde hesabım kapatılmıştı. Bu çifte standardın sebebini anlayabilmiş değilim bu yorumu da yine hesabımın kapatılma pahasına da olsa yapıcam. Lütfen iyi arastırın arkadaşlar gerçekten işlem esnasında size gösterdiği ürünü kullanıp kullanmadığını lütfen kontrol edin benim gibi üçkağıda gelmeyin....

Merhaba Sayın lovely_06
Üyelik iptali olan kullanıcılar hakkında size bir açıklama yapmalıyım.

M Morpepuk ile M Muzsuyu aynı kişi kişidir. Morpepuk doktoru önerirken, muzsuyu bilmediğimiz(!) bir sebepten dolayı memnuniyetsizliğini dile getiriyor. Memnuniyetsizliğini dile getiren M Muzsuyu yaklaşık 20 cep telefonu mesajı ve belkide 40 e-posta ile de doktorla problemi giderdiğini ve olumsuz mesajlarının kaldırılması gerektiğini belirten mesaj attı. Bunların hepsi elimizde kayıt altında mevcut ve asla olumsuz mesajlarını kaldırmadık. Size ilk sorum geliyor ; Doktora bir yaptırım yapmak adına bizi kullanmak sizce doğru mu ? Bu sebeple asla onun olumsuz mesajlarını kaldırmadık.

Gelelim diğer üyeliklere ; E ebru_ozlem 'e yoksa ona E ebru_beris80 mi demeliyim. X doktoru övüp bu başlıkta ise reklam kokuları aldığını ifade etmiş. Önerdiği doktorun adını vermiyorum, mesajlarından siz bulabilirsiniz.

Diğer bir üyeliğe gelelim ; T tuggcesrc pardon yanlış yazdım S seeymaacihaann , yok yok P pinaryapraktemel aaaa 3 tane üyelik 3 hesapta aynı kişiye ait. Ne kadar enteresan ki 1 hesapla kötüleme yaparken diğer hesaplar ile başka bir doktorun reklamını yapıyor. Siz araştırmacı üyelersiniz kimin reklamını yapıyor bir bakıverin.

Aynı şekilde "Asla tavsiye etmiyorum" diye yazan ; S sevcan21 isimli kullanıcının M Menekse2121 ve K karamelmelek gibi 3 tane üyelikle site de yorum yazdığını biliyor muydunuz ? Bunu da şimdi gördük gerekli hesaplarını kapattık.

Şimdi gelelim sadede

"Lütfen iyi arastırın arkadaşlar gerçekten işlem esnasında size gösterdiği ürünü kullanıp kullanmadığını lütfen kontrol edin benim gibi üçkağıda gelmeyin"

demişsiniz. Hakkınızı neden yasal süreçte aramıyorsunuz da burada böyle ifade ediyorsunuz ? Doktorun bu sitede korunduğunu ifade etmişsiniz. M Muzsuyu nun aynı şekilde S sevcan21 in de yorumları duruyor ? Nerede korunmuş ?

Son düzenleme:
K Kazen Burası kadınlar kulubu forumuysa ve burada fikir ve görüşlerimizi, tavsiyelerimizi, tecrübelerimizi dile getirebiliyorsak eğer sizin bana ' Hakkınızı yasal yollarla arayın burada ifade etmeyin ' demeniz sizce hoş bir yaklaşım mi ? Ben bir doktoru kötüleyip başka bir doktor adı vermedim hiçbir zaman, hatta basima gelen bu olayla ilgili bir konu başlığı açtim ve orda dahi doktorun ismini vermedim. Benim niyetim karalama kampanyası yapmak değil, insanları kendi tecrübelerime dayanarak uyarmakti ama şuanda anlıyorum ki bu sitede böyle bir yaklaşımda bulunmak yanlışmış...

Keşke yazdıklarımı daha dikkatli okusaydınız. Ben sizin mesajınızın son bölümünü okuduğumda

"işlem esnasında size gösterdiği ürünü kullanıp kullanmadığını lütfen kontrol edin benim gibi üçkağıda gelmeyin...."

bölümü için yazdım. Bu mesajınızdan anladığım siz kandırılmışsınız. Kandırıldıysanız neden bu hakkınızı yasal süreçte değil de burada arıyorsunuz. Bakın konu da açmışsınız bu konuya müdahale ettik mi ? Hayır !

Size sorum çok basit buraya yazarak değilde neden hakkınızı yasal süreçte aramıyorsunuz ? Ne buraya yazmayın probleminizi dedim ne de mesajınıza müdahale ettim. Sadece tek bir soru sordum...

Bu işlem özel klinikte olduğu için kayıt altında olan hiçbir durum yok malesef ne bir belge ne bir urun garanti belgesi elimde hicbir sey yok ve kendisine onu dava edecegimi söylediğimde de hicbirsey kanitlayamayacagimi söyledi. Çok tartışmalar yaşadim ve bir de kendisi pişkin pişkin üste çıktı ben size hakaret davası açacağım diye. Bu konuda elim kolum bağlandı malesef ben hakkımı yasal süreçte arayamasam dahi ilahi adalete inananlardanim...

Ben Mehmet Akgün'e burun dolgusu için gitmiştim 1.5 sene önce. Tuhaf bir doktor. Oraya gidince illa ki dolgu yaptırılması gerektiğini düşünüyor. Bana hemen hadi yapalım dedi. Hayır dedim ben sadece bilgi almak ve muayne olmak için geldim ayrıca param yok diye de ekledim. 6 aylık yapalım o zaman yanında o kadarda mı para yok dedi bana. Bu nasıl bir tavırdır ya?? Oldu bittiye getirmek nedir?
Burda yazan olumlu yorumların hepsi reklam. Zaten sırıtıyor biz reklamız diye. Ne doktorun tavrı ne çalışanların tavrı kesinlikle hoşuma gitmedi. Bu adama yüz emanet edilmez.

Normalde siteyi sadece okuma amaçlı kullanan biriyim ama yazılanlara dayanamayıp yazmak istedim, 10 yıldır çalışıyorum ve kazandığım bütün parayı yüzümdeki sivilce izlerinin, çukurlukların tedavisi için harcadım. Üniversitedeyken yüzümün her noktası sivilceydi ve oynadığım için sivilcelerim geçtiğinde geride çukurlarla dolu bir yüz kalmıştı. Ankara'da tedavi olmadığım doktor kalmadığı gibi, tavsiye üzerine İstanbul'a gittiğim dahi oldu; ama yıllarca tek bir ilerleme kaydedemedim. Mehmet Akgün hocama bu yaz gittim ve kışa doğru tedaviye başlayalım dedi. Daha tedavinin 3'te 1'lik kısmı bile tamamlanmadı ve neredeyse dümdüz oldu yüzüm. Üzerine hoca tanımıyorum. Ellerinize sağlık hocam:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…