buraya yorum yazan herkesin yorum tarihi ve katılma tarihi aynı. ÜSTELİK max 3-4 mesaj atmışlar. ilgilisine duyurulur.
Nasıl bir imada bulunuyorsunuz pek anlayamadim ama insanlar uygulamalari yapildiktan sonra mesaj atiyo biri bir soru sormadikca ya da yeni bir uygulama yapilmadikca dogal olarak mesaj atmiyolar. Bende burdan okuyarak mehmet akgune gittim ve daha sonra mutlu bir sonuç alarak uyelik acip yorumda bulundum. Sonuc olumluda olsa olumsuzda olsa burada yorumumu yapicaktim sonucta burda amacta deneyimleri paylasip insanlaei bilgilendirmek. Benimde bir kac yorumum oldugu ve genelde burun dolgusuyla ilgili oldugu icin kendim adina aciklama yapma geregi hissettim. Goruldugu gibi bildirim geldikce de cevapliyorum. Haklisin burda sadece yorum yapmak icin yapan insanlar olabilir bunlarinda fotoğrafli olanlarini dikkate alirsaniz daha etkili olur :)
Haklisiniz zaten bende bu konuda daha cok fotoğrafli yorumlari dikkate alırsanız iciniz daha rahay olur en azından bir sonucu görmüş olursunuz diye uyarida bulundumNe tür bir imada bulunduğum belli. Doktora bir laf söylemedim, aksine bu tür mesaj ve yorumlar doktorlar hakkında şüpheye neden oluyor. Bu forumda bu tür olaylar da çokça döndüğü için hepimiz bu durumlara karşı tetikte duruyoruz ve bence bu oldukça normal. Bir şeyi araştırırken doğru bilgi almak herkesin hakkı ve bu konuda bir çok kişi oldukça hassas burda yine haklı olarak. İnsanların yorumlara pat diye atlamaması için de uyarı olarak yorumu yazdım, neye inanacaklarını insanlar kendi seçebilir zaten.
Uzun süredir halamla birlikle Ankarada güvenilir dolgu ve Botoks yaptırabileceğimiz bir yer aramaktaydık.Halamın kısa süre sonra düğünü olacağı için kusursuz yaptırmak istiyorduk.Sonra Mehmet Akgünün kliniği ne gittik bir tavsiye üzerine. O kadar kendinden emin konuştu ki bütün kararsızlıgimiz gitti ve ayni gün halama Botoks ve dudak dolgu yaptırdık.Sonuç muhteşem. Hafif şişlik ve morluk dışında başka bir sorunla karşılaşmadık.Halam ve ben çok memnun kaldık.Ve 2 yıl kalıcıymış.Umarım dediği gibi 2 yıl kalır.Yani demek istediğim ilgo ve güven istiyorsanız Ankarada ki adresiniz Dr.Mehmet Akgün olabilir.Iyi akşamlar kızlar
Burada reklam var foruma katılım tarihleri yazı tarzları aynı lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. Sağlıkla oynamayalım!