Ankarada güvenilir dolgu ve Botoks

Morpepuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
8
0
Uzun süredir halamla birlikle Ankarada güvenilir dolgu ve Botoks yaptırabileceğimiz bir yer aramaktaydık.Halamın kısa süre sonra düğünü olacağı için kusursuz yaptırmak istiyorduk.Sonra Mehmet Akgünün kliniği ne gittik bir tavsiye üzerine. O kadar kendinden emin konuştu ki bütün kararsızlıgimiz gitti ve ayni gün halama Botoks ve dudak dolgu yaptırdık.Sonuç muhteşem. Hafif şişlik ve morluk dışında başka bir sorunla karşılaşmadık.Halam ve ben çok memnun kaldık.Ve 2 yıl kalıcıymış.Umarım dediği gibi 2 yıl kalır.Yani demek istediğim ilgo ve güven istiyorsanız Ankarada ki adresiniz Dr.Mehmet Akgün olabilir.Iyi akşamlar kızlar

Merhaba bende 6 ay önce mehmet akgün e burun dolgusu yaptirmistim iki gun oncede herhangi bir ucret odemeden rotus yaptirdim gayette memnunum:) sonucuda koyuyorum yorum sizin :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1442488616884.jpg
    248,5 KB · Görüntüleme: 2.378
Uzun suredir burun dolgusunu arastiriyodum ve bu sitede Dr Mehmet Akgun'un adini duydum. Gorusmeye gittim. Oncelikle cok ilgili bir doktor. Aklimda en ufak bir soru isareti birakmadi. Dun burun dolgusunu yaptirdim. Islem sirasinda hic agri hissetmedim. Doktor bey o kadar yetenekli ki ne ara bitti anlamadim bile. Sonuc ise tam istedigim gibi oldu hic bu kadar basarili olabilecegini tahmin etmezdim. Eger bu konu hakkinda tereddutleriniz varsa bence Mehmet bey ile bir gorusun. Hic pisman olmazsiniz. Bu gun ikinci gunum hic morluk yok sadece hafif sizi var o kadar. Insallah o da zamanla gecicek. Islemi Mehmet Bey gibi deneyimli ve ilgili bir doktora yaptirdigim icin cok mutluyum.

Arkadaslar merhbalar
Sizlerin yorumlari sayesinde Ankarada Sayin Dr Mehmet Akgune ulastim. Vesile olan herkese tesekkur ederim. Yanak brun kenarimdaki cokukluk sebebi ile gittim. Kpssden bir puanla atanmayi kacirip tekrar hazirlanmak bana cok agir gelmisti
Iyo hissetmeye ihtiyacım vardi. Aslında sadece bilgi için gitmistim. Maalesef cok fazla maaddiyat ayiracak gucum yoktu.

Dr Mehmet akgunla konuştuktan sonra oyle iyi niyetli ve guzel bir şekilde yardimci oldu ki hemen o an yaptirdim. Her sorumj sabirla cevpladi. Zaten full doluydu muayenehanesi. Hatta yasca olgun bir bey daha vardi. Herkesin ii hissetmeye ihtiyaci var sanirim

Fiuatt konusunda da sagolusn yardimci olarak dolgu botoks ve dudak yapti.
Simdi elimden aynayi birakamiyorum. O kadar dogal oldu ki. Erimesinler diye gulmuyorum o kadar sevdimm:))

Cok cok tesekkur ederim iyi hissettm inanjn. Gönül rahatligi ile en azindan bilgi alin kizlar .

Su an googledan dolgu estetik ankara anahtar sozcuklerini yazip arastirma yapan arkadaşım kesinlikle ANKARADA TEK ADRES DR MEHMET AKGUN

Sonra teşekkür edeceksiniz benim gibi.

buraya yorum yazan herkesin yorum tarihi ve katılma tarihi aynı. ÜSTELİK max 3-4 mesaj atmışlar. ilgilisine duyurulur.

buraya yorum yazan herkesin yorum tarihi ve katılma tarihi aynı. ÜSTELİK max 3-4 mesaj atmışlar. ilgilisine duyurulur.

Nasıl bir imada bulunuyorsunuz pek anlayamadim ama insanlar uygulamalari yapildiktan sonra mesaj atiyo biri bir soru sormadikca ya da yeni bir uygulama yapilmadikca dogal olarak mesaj atmiyolar. Bende burdan okuyarak mehmet akgune gittim ve daha sonra mutlu bir sonuç alarak uyelik acip yorumda bulundum. Sonuc olumluda olsa olumsuzda olsa burada yorumumu yapicaktim sonucta burda amacta deneyimleri paylasip insanlaei bilgilendirmek. Benimde bir kac yorumum oldugu ve genelde burun dolgusuyla ilgili oldugu icin kendim adina aciklama yapma geregi hissettim. Goruldugu gibi bildirim geldikce de cevapliyorum. Haklisin burda sadece yorum yapmak icin yapan insanlar olabilir bunlarinda fotoğrafli olanlarini dikkate alirsaniz daha etkili olur :)

Ne tür bir imada bulunduğum belli. Doktora bir laf söylemedim, aksine bu tür mesaj ve yorumlar doktorlar hakkında şüpheye neden oluyor. Bu forumda bu tür olaylar da çokça döndüğü için hepimiz bu durumlara karşı tetikte duruyoruz ve bence bu oldukça normal. Bir şeyi araştırırken doğru bilgi almak herkesin hakkı ve bu konuda bir çok kişi oldukça hassas burda yine haklı olarak. İnsanların yorumlara pat diye atlamaması için de uyarı olarak yorumu yazdım, neye inanacaklarını insanlar kendi seçebilir zaten.

Haklisiniz zaten bende bu konuda daha cok fotoğrafli yorumlari dikkate alırsanız iciniz daha rahay olur en azından bir sonucu görmüş olursunuz diye uyarida bulundum

Merhaba ben dr. Mehmet Akgune dudak dolgusu yaptirdim cok memnun kaldim yaptigi isten ve ilgisinden. Ayrica fiyat konusunda da cok yardimci oluyor. Mehmet beyi tercih etmenizi oneriyorum.

Kızlar Mehmet Akgün'ün yaptığı kampanyadan haberdarmısınız yarın gidip işlem yaptırcam kampanyalar gayet güzel duymayanlar için bildirmek istedim ..

Merhaba bende Mehmet Beye burun dolgusu yaptırmak için Ankara'ya gittim. Burada ki yorumları okuduktan sonra gittiğim için tecrübelerimi yazmak istedim. Benim vaktim olmadığı için dolguyu yaptırdıktan hemen sonra Ankara'dan ayrılmam gerekiyordu. İlk dolguyu yaptıktan sonra tam içine sinmediği için biraz daha dolgu yaptı Mehmet Bey.Gelismeleri de surekli takip etti, sordu. Gerçekten çok ilgili bir doktor. Sizi sizden çok düşünüyor :) Gidip görüştüğünüzde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız zaten.

2 gün önce iple burun kaldırma işlemini uyguladık Mehmet Akgün le şuanki durumdan gayet memnunum tavsiye ederim işinde başarılı bir doktor. Teşekkürler.

Bölgesel zayıflamaya inanmayan biriydim Mehmet Akgün kombine bir tedavi sürecini tavsiye etti ve başarılı bi sonuç aldık kendisine teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum.

Mehmet Akgün den çok memnun kaldım yaptırdığım işlemler ve ödeme kolaylıklardan dolayı kendisine tesekkur ederim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Abarttığınız kadar değil burası reklam sayfası olmuş. soru soruyosun internetten cevap dahi vermiyolar para aldıktan sonra

Burada reklam var foruma katılım tarihleri yazı tarzları aynı lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. Sağlıkla oynamayalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…