- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
-
- Konu Sahibi FairyTale7
hmm ulaşım nasıl acaba? son kontrole çağırmıyo yani dimi? düşünülebilir evetTatlım ben aradm konustum 15 yıldır bu isle ugrasıyormus kadinin halinden cok iyi anlayan biri emin ol 10 yıllık sekreteriyle konustum 2500 dedi ve iliskiye girene kadae garantili denildi yani cok ikna edici konustu hem kadin terapistte. Ve oyle reklam yapılmasını vs sevmeyen biri o sebepten cok duyulmuyor. Ama gunde 5 6 hastası varms bu seyden kaynaklı. Hatta o kadar iyilerki terapistlik yapıp ticareti düşünmüyorlar yıllardır aynı fiyat uyguluyormuş.
çukurambar mı? internetten baktım çankayda göürünyo hatta aştiye çok yakın die sevinmiştimBilmiyorum son kontrol çağırıyor mu ama yeri cukurambarda
tamam çankayadaymış zaten çukurambarda.. çok yakın 15 dk taksiyle dönüş kolay olur diye düşündüm son kontrle çğırmıyosa düşüncem bu doktoru.. biri yaptırıp olumlu sonuç almıştı sanki ama. sen ne zaman yaptırmayı dşünüyosunçukurambar mı? internetten baktım çankayda göürünyo hatta aştiye çok yakın die sevinmiştim
benim para hazır yazı atlattıktan sonra hemen gitcem.. şubatta gitcektim bi trlü olmadı ağustos eylül gibi kesin düşünüyorum..Ben parayı halledip.ona kesim yaptrcam sen ne zaman dusunuyorsun canm
beraber gidebiliriz istersen yalnızım ben çünküBende o zamana yaptrcam eylül gibi yani para hazır olur
Bence gitme yapamıyor. O sadece geçici yapabiliyor Kalıcı beceremiyor. Ben de oldum ona ama tutmadı malesef.Merhaba gittiniz mi acaba gökçen erdogana