• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da göğüs küçültme ameliyatı olan varmı?

dmr_eda06

nerdeysen bir haber gönder diğer yanım sende kaldı
Kayıtlı Üye
Slm arkadaşlar annemin gögüsleri çok büyük canımcımın beli sırtı çok agrıyo. Eeee 5 çocuktan sonra çok normal.takacak sütyen ,giyecek kıyafet bulmakta çok zorlanıyor.düşündük taşındık ameliyata karar verdik:)
ankarada bu ameliyatı olan varmı?heyet raporundan yüzde yüz geçer ama hangi hastane ssk :3:yı karşılıyor onu bilemiyorum yardımcı olursanız çok seviniriz kızlar...

Tatilde konuştuğum bir hanım vardı. Tıp Fakültesinde yaptırdım, 5 kuruş para vermedim, demişti. Zaten Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ankara'da bir numara. Her zaman bir üniversite hastanesinde muayene olmak en emin iştir bence. Geçmiş olsun.

Slm arkadaşlar annemin gögüsleri çok büyük canımcımın beli sırtı çok agrıyo. Eeee 5 çocuktan sonra çok normal.takacak sütyen ,giyecek kıyafet bulmakta çok zorlanıyor.düşündük taşındık ameliyata karar verdik:)
ankarada bu ameliyatı olan varmı?heyet raporundan yüzde yüz geçer ama hangi hastane ssk :3:yı karşılıyor onu bilemiyorum yardımcı olursanız çok seviniriz kızlar...

Ben de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesine göründüm.Tamamen devletin karşılayacağını söyledi doktor.Yarın meme ultrasonumu cektirip sonucumu alıp tekrar gideceğim. bakalım neler olacak :D gelişmelerden haberdar ederim..

teşekkür ederim bilgin için bende duydum Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi iyiyimiş gerçekten oraya götüreyim annemi bende.inşallah iyi bir sonuç alırsn banada yazarsan sevinirim.geçmiş ıolsn şimdiden

bugün gazi tıpa göründüm aynura adında bir doktorla konuştum. çok açıklama yapmadı risklerden bahsetti ve ameliyat için 31 mayısa gün verdi. ama devletin karşılamayacağını 1000-1500tl arasında tutacağını söyledi

hacettepede gögüs küçültme yapıyor öncesi sonrası fotoları gördüm gayet başarılıydı :)

bugün gazi tıpa göründüm aynura adında bir doktorla konuştum. çok açıklama yapmadı risklerden bahsetti ve ameliyat için 31 mayısa gün verdi. ama devletin karşılamayacağını 1000-1500tl arasında tutacağını söyledi
Merhaba herkese mi bu fiyati veriyor yoksa memenib buyuklugune gore degisiiyor mi bu fiyat acaba biliyor musuz?

Gogus buyuklugune gore fiyat degisiyor mu acaba yoksa herkese mi ayni fiyati veriyor ?

Ben de yarin gitcem ank tipa muayeneye daha once gazi hastanesi ameliyat gunu bile vermisti fakat ben korktugum icin gitmemistim.simdi neler olucak bakalim.bu arada gazi hast. Benim butun masraflarimi ssk nin karsiliycagni soylemisti

Back
X