AmtMrv Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2017 33 13 31 23 Aralık 2018 Konu Sahibi AmtMrv #1 ANKARA'DA HAFTA SONU GEZİLECEK YERLER?
adyas zihin fukara ise,fikir ukala olur.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Aralık 2015 965 1.838 38 23 Aralık 2018 Konu Sahibi AmtMrv #2 ahh ahh bnde istiyorum cevabını herhafta sonuacaba dıyoruz bıde arabamız yokbulundugum yerde merkeze talim
ahh ahh bnde istiyorum cevabını herhafta sonuacaba dıyoruz bıde arabamız yokbulundugum yerde merkeze talim
AmtMrv Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2017 33 13 31 23 Aralık 2018 Konu Sahibi AmtMrv #3 adyas .!.: ahh ahh bnde istiyorum cevabını herhafta sonuacaba dıyoruz bıde arabamız yokbulundugum yerde merkeze talim Genişletmek için tıkla... Araç var o konuda sorun yokta gidecek yerler kalmadı bildiğimiz bazı yerlere gittik. Yeni ve değişik yerler keşfetmek istiyoruz.
adyas .!.: ahh ahh bnde istiyorum cevabını herhafta sonuacaba dıyoruz bıde arabamız yokbulundugum yerde merkeze talim Genişletmek için tıkla... Araç var o konuda sorun yokta gidecek yerler kalmadı bildiğimiz bazı yerlere gittik. Yeni ve değişik yerler keşfetmek istiyoruz.
adyas zihin fukara ise,fikir ukala olur.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Aralık 2015 965 1.838 38 23 Aralık 2018 Konu Sahibi AmtMrv #4 ŞİMDİ HAVA da soğuk pkde yok gibi sanırım kapalı mekan ymek yiyilecek yerlerde bi kactane bılıyorum