Herkese merhaba,
15 günlük bebeğim için Ankara’da çocuk doktoru önerisine ihtiyacım var. Devlet hastanesi ya da özel hastane olabilir ancak vakit ayırabilecek, bir problem olduğunda hızlıca ulaşabileceğim bir uzman tercihim olacak.
Herkese merhaba,
15 günlük bebeğim için Ankara’da çocuk doktoru önerisine ihtiyacım var. Devlet hastanesi ya da özel hastane olabilir ancak vakit ayırabilecek, bir problem olduğunda hızlıca ulaşabileceğim bir uzman tercihim olacak.
Dr Handan Akkus Karabacak Ankara Bilkent sehir hast. Benim ogluma kendisi bakiyor cok iyi doktor oglumda bi sorun oldugunda hemen geldim beni cok dogru yerlere yonlendirdi erken teshis yapmamiza vesile oldu tavsiye ederim
Herkese merhaba,
Herkese merhaba,
Ankapedia'da Yasemin Düzçeker hocaya gitmenizi öneririm. 17 aylık bebeğimi doğduğundan beri ona götürüyoruz. Kimseyi başindan savmaz. Detaylıca herşeyle ilgilenir aileyi de inanılmaz rahatlatır ve doğru yönlendirir. Zehir olan lohusalığımı doğru yönlendirmeleri ve erken teşhisleriyle atlatmamı sağladı. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.