• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankarada gelinlikçiyim yardımcı olabilirim..

gelinlikci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
13
0
86
60
Ankara
MERHABALAR.. ANKARADA KIZILAYDA BİR GELİNLİKÇİDE ÇALIŞIYORUM. VE MUHTEMELEN BİR ÇOĞUNUZUN GELDİĞİ BİR İŞYERİNDEYİM. YARDIMCI OLURUM İSTEDİĞİNİZ MODELLERİNİZİ KOYARSANIZ UYAN VE UYMAYAN YERLERİ SİZE SÖYLERİM. FİYATTADA YARDIMCI OLURUM kaydirigubbakcemile2. ŞU AN İÇİN RESİM YÜKLEMEYİ BECEREMİYORUM :ecrin_bebek: ÇÜNKİ BİLGİSAYAR KONSUUNDA YENİYİM...

ozaman ilk soru benden olsun ben gelinlik üstüne tülden bolero diktircem güpürlü o uzun kollu mu kısa mı yoksa kaprimi olsunn

merhaba canım ben on gun sonra ankaraya gelcem gelınlık almaya tam yerını belırtırmısın ısım verırsen sakıncası yoksa mutlaka gelırım yardımcı olursun demi...

merhaba..
bu ekledigim gelinligi kac gunde we ne kadara dikersiniz ?
5229.jpg

canım senınde sececegın gupur kumas işleme hep fıyat etkıler.. ama sanırım diktirmişşsin :gitme:

hayir canim ben daha diktirecegim... i$inde iyi kaliteli bir gelinlikci bulamadim.. daha dogrusu daha bakmadim yurtdisinda oldugum icin.. yerimseniben

hayir canim ben daha diktirecegim... i$inde iyi kaliteli bir gelinlikci bulamadim.. daha dogrusu daha bakmadim yurtdisinda oldugum icin.. yerimseniben

ANKARA KIZILAYA BAK DERıM BU ıŞıN PROFESYONELı BENDE ORDA DıKTıRDıM..:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben 2 4 Mayıs'ta nişanlandım. Hep diktirmeyi planlıyordum (istediğim gibi bulamayacağım diye). İstanbul'da Galeria Ülkü (yani gelinlikçiler çarşısı) diye bi yer var. Oraya uğradım ve orada kafama göre bir sürü uygun nişanlık buldum. diktirmeme gerek kalmadı...
Tavsiye ederim, bi uğrayın en az 2-3 tane beğendiğiniz gelinlik veya nişanlık bulacaksınız....
Ekim'in 11'inde düğünüm var şimdi de gelinlik için gideceğim oraya.. :)) KISMET artık :)

selam gelinlikçi,

sen bilirsin;
Ankara' da diktirmeden direk satın alabileceğim gelinlik markası var mı?
aysira ve akay gelinlik gibi onlardan başka?

Back