- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
Ben Tunalı dan almıstım gelinliğimi. Hazır modellerden deneyip üstüme göre yenisini diktirmiştim. Fiyatını bilmiyorum açıkçası benim yanımda konusulmadı hiç.
Sizin fiyat aralığınız nedir? Neden öyle ilgisiz davranıyolar ki iptal edin zamanınız varsa.
İçinize sinmesi çok önemli, kızılaydaki gelinlikçileri gezdiniz mi hiç?
o kadar hafta deneyip devam eden bir dikişte iptal ettirmek mümkün oluyormuki?
bende and çarşısında gelinliğimi diktirmekteyim, siparişini verdik, pazartesi günü olacak ilk provam..
böyle olumsuz şeyler duydukça korkar oldum...
bizi de o kadar iyi karşıladılar ki , acaba sonradan bir olumsuzluk olur mu diye içimde korku oluşuyor...
Benim arkadaşım uç yıl önce and çarşısında diktirmiş, onun gelinliği çok güzel.
Bir de ben tesetturlu gelinlik yaptirdigim için hazır bulmak pek mümkün olmuyor.
Beğendiğim bir modeli şöyle kapatırız boyle kapatırız diyorlar, meçhul bir şeyi bekliyor oluyorum bu kez.
Sen ne kadara diktiriyosun, modeli nasıl canim
çok iyi anlıyorum, bende kapalı değilim ama açık da sayılmam, bir tek başım açık
onun dışında kolsuz giyinmeyen biriyim..
ve dirseğimin altında bir kol boyu olan bir model bulmak çok zor oluyor..
her şey tamamen kolsuz, kol takmalarını istiyorum derken bambaşka bir model çıkıyor mecburen ortaya...
yani benimde diktirmekten başka çarem yoktu. boyum da kısa :) hazır modelleri kaldırmam hiç mümkün olmadı...
vitrin fiyatı olarak 2400 dediler ama sıkı bir pazarlık sonucu 1700 e anlaştık..
model de aslında çok sık görülen bir model, kolları ve üstü dantel, eteği tül a kesim, etek uçları da da yine üst dantelden çevrelenmiş halde..
sizin nasıl ?
biz nişanlımla bakarken tesettür modelleri daha çok beğendik :)
nişanlımda sürekli düğüne kadar iyi düşün kapansan daha iyi olacak diye söylendi de durdu
eminim ki sizin ki de çok şıktır
nasıl bi siteymiş o yahuBen söylesem fiyatını şaka gibi gelinlik bindalli ve kına abiyemi 800 liraya aldık :)ve cok güzeller. İnternetten aldık sorun yaşamadım yüzlerce çeşit var ve size göre dikiliyor 1 ay sonrada kapınıza getirip teslim ediyorlar
Canım ant Çarşısı'nda hedera gelinlik var
Orada Gül abla uzmandır benim ve bir çok Arkadaşımın gelinliğini o dikti araştır git Konuş
En fazla 2000 TL falandır hatta beğendiğin 1 gelinlik varsa marka aynını yapıyorlar