• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara'da Gelinlik Modaevleri

casilo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
10
8
86
34
Ankara
Kızlar Merhaba,

Forumda farklı farklı konu başlıkları altında gelinlik diktirilebilecek modaevleri hakkında yorumlar okudum ama bir çoğu eski.

Ankara'dayım, gelinlik piyasası hakkında pek bilgim yok. Cumartesi günü Oleg Cassini'de, Beyaz butik'te ve Vakko'da deneme yapmak için randevu aldım. Hazır gelinlik istiyorum ama istediğim gibi bir şey bulamazsam diktirmek gerekebilir :50:

Sema Modaevi'nin internet sitesinde çok fazla seçenek var. Anladığım kadarıyla fiyatları da çok uygun.
Kendileriyle çalışan, iyi veya kötü yorumu olan var mı acaba?

Merhaba;

Ben Kasım ayında evlendim ve söylediğin gelinlikçileri ben de gezmiştim. Sonra nedense çok saçma bişey yaptım ve diktirmeye karar verdim. Öncelikle kesinlikle diktirmek en son düşüneceğin şey olsun. İstediğin gibi hiçbi şekilde olmuyor. Ayrıca ben Kızılayda And Çarşı'sında AYŞEN MODAEVİ'ne diktirdim ve kesinlikle önermiyorum kızlar sakın oraya gitmeyin. Hiç istediğim gibi olmadı. Verdiğim modelden çok farklı bi model yaptılar çünkü yapamadılar :( Hala düğün fotolarıma baktığımda sinirlerim bozuluyor :50: Onlar yüzünden düğün albümümü bile almadım. Herşeyi yaparız, şöyle güzel olur, böyle iyi olur olur dediler ama sonuç hüsran. Kesinlikle de hakkımı helal etmiyorum onlara. Neyse sonuç olarak Tunalı da yine Beyaz Butik'in daha farklı modellerinin olduğu Moe by Beyz Butik'i, Kızılay da Henna Gelinlik'i tavsiye ederim. Sonuç olarak nerelere diktireceğinden çok diktirmeyeceğini söylemiş oldum, umarım yardımcı olmuşumdur. :)

Merhaba;

Ben Kasım ayında evlendim ve söylediğin gelinlikçileri ben de gezmiştim. Sonra nedense çok saçma bişey yaptım ve diktirmeye karar verdim. Öncelikle kesinlikle diktirmek en son düşüneceğin şey olsun. İstediğin gibi hiçbi şekilde olmuyor. Ayrıca ben Kızılayda And Çarşı'sında AYŞEN MODAEVİ'ne diktirdim ve kesinlikle önermiyorum kızlar sakın oraya gitmeyin. Hiç istediğim gibi olmadı. Verdiğim modelden çok farklı bi model yaptılar çünkü yapamadılar :( Hala düğün fotolarıma baktığımda sinirlerim bozuluyor :50: Onlar yüzünden düğün albümümü bile almadım. Herşeyi yaparız, şöyle güzel olur, böyle iyi olur olur dediler ama sonuç hüsran. Kesinlikle de hakkımı helal etmiyorum onlara. Neyse sonuç olarak Tunalı da yine Beyaz Butik'in daha farklı modellerinin olduğu Moe by Beyz Butik'i, Kızılay da Henna Gelinlik'i tavsiye ederim. Sonuç olarak nerelere diktireceğinden çok diktirmeyeceğini söylemiş oldum, umarım yardımcı olmuşumdur. :)

Merhaba eligooo,

Cevap için teşekkürler :) Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Eğer hazırı varsa ve fiyatı da uygunsa asla kaçırmamak lazım :)

Ayşen Hanım'ı herkes çok övüyordu. Senin yorumun bu konuda herkese yardımcı olacak sanırım :)

Ben kimsenin ekmeğiyle oynamak da istemem. Sadece yaşadığımı anlattım ve bu konuda hala çok üzgünüm. Gögüs kısmı oturmadı, istedikleri ve o kadar gezip gelinlik içine giymek için aldığım çamaşırları giyme dediler, ilk konuştuğumuzda gösterdiğim model olur dendi ama sonra bu böyle olmaz şöyle olur diye diretildi ve bir türlü anlatamadım nasıl olduğunu ve vazgeçtim o detaylardan. Çamaşırı giymedim bu seferde üst beden kalıp gibi durmadı kırışık durdu..vs. Hatta kendilerine de attım fotoları bunları da yayınlayın face de bakın nasıl oldu gelinlik diye, yayınlanmadı tabi :) Ama birçok kişi gelinliğim konusunda aynı fikirdeydi malesef :( Çok güzel diken yerler vardır bişi diyemem ama benim gelinlik maceram bu sebeplerden dolayı hüsran oldu ve başkalarının da aynısını yaşamasını istemem..

Kızlar Merhaba,

Forumda farklı farklı konu başlıkları altında gelinlik diktirilebilecek modaevleri hakkında yorumlar okudum ama bir çoğu eski.

Ankara'dayım, gelinlik piyasası hakkında pek bilgim yok. Cumartesi günü Oleg Cassini'de, Beyaz butik'te ve Vakko'da deneme yapmak için randevu aldım. Hazır gelinlik istiyorum ama istediğim gibi bir şey bulamazsam diktirmek gerekebilir :50:

Sema Modaevi'nin internet sitesinde çok fazla seçenek var. Anladığım kadarıyla fiyatları da çok uygun.
Kendileriyle çalışan, iyi veya kötü yorumu olan var mı acaba?

Ben Ankara'da yaşamıyorum ama gelinliğimi Dai Gelinlik' ten aldım. Daha doğrusu hazır olan bir model bedenime göre dikiliyor. İlk provada hoşuma gitti, dikişleri güzeldi, canımı sıkan bir durum olmadı size de tavsiye ederim. 10 gün sonra almaya gideceğim. İsterseniz o zaman daha net bir şey söyleyebilirim size.

Ben Ankara'da yaşamıyorum ama gelinliğimi Dai Gelinlik' ten aldım. Daha doğrusu hazır olan bir model bedenime göre dikiliyor. İlk provada hoşuma gitti, dikişleri güzeldi, canımı sıkan bir durum olmadı size de tavsiye ederim. 10 gün sonra almaya gideceğim. İsterseniz o zaman daha net bir şey söyleyebilirim size.

Çok sevinirim :61:

Benim daha düğünüme zaman var. Dolayısıyla çok yardımcı olacaktır :)

....derim. Hazır gelinlik modelleri çok vardı. Ama ben kendime özel bir gelinlik diktirdim ve bedenime harika oturdu. ....gerçekten bu işte harika.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back