• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara'da gelinlik denemek için nereler var?

Gizakpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
9
0
86
Ankara
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Evleneeğim ama Ankara' da nerede gelinlik satılıyor bilmiyorum:sm_confused:. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım Ankarada Kızılayda And Çarşısı var orda birçok modeli bulursun Ancak ben Aysira Gelinliği Tavsiye ederim çok güzel modeller var Tunalıda yeri internetten aysira nın sitesine girip modellere bakabılır ve tam adresı ogrenebılırsın mutluluklar...opuyorumnanaktan

arkadasın dedigi gibi and carsısı war kızılayda hemen yanında buyuk carsı war..tunalıda aysıra diva moda husniye moda war ama tunalıdakiler içn randewu alıp git cnm..daha uygun bişiler istersen eger demettede birsuru gelinlikçi war..ama bence en iisi aysıra husnıye we diwa :lepi: hazır almak istıosan diktrmek istıosan da uygun fiyata demete git derim

ankarada özellikle tunalıda pek çok modaevi var hüsniye duygu gibi oralara bakabilirsin kızılayda izmir caddesinde kaliteli gelinlikçiler var oralara bakabilirsin

kızılay atatürk bulvarı üzeri and çarşısı ve özellkle büyük çarşıya uğramadan sakın evlenme derim naniknanik 15 günlük evliym gelinliğimi and çarşısında diktirdm gelinlik modelleri topiğinde var fotolarm.düğünde herks hayran oldu modaevinin isminide verebilirm istersen..opuyorumnanaktan

Canım Ankarada Kızılayda And Çarşısı var orda birçok modeli bulursun Ancak ben Aysira Gelinliği Tavsiye ederim çok güzel modeller var Tunalıda yeri internetten aysira nın sitesine girip modellere bakabılır ve tam adresı ogrenebılırsın mutluluklar...opuyorumnanaktan

arkadaşım istersen yardımcı olabilirim.bence tunalıya felan gidip o kadar para bayılmanın bir alemi yok bence tabi.

Back