Gelin Makyajı Ankarada gelin makyajı yaptıranlar/yaptıracaklar yardım ltf

evet aslında geçen senelerde evlenenler deneyimlerini paylaşırlarsa çok seviniriz:)))

bu arada başak kuaförün saçları iyi görünüyor ama ben açıkçası makyajlarını pek beğenmedim, orada yapıldığı özellikle belirtilenlere baktım resimlerden bana biraz ağır geldi ki normalde resim olarak çekildiğinde yüz yüze olduğundan daha hafif çıkar makyaj.

Hafif bir makyaj istediğini belirtirsen ona uygun yapacaklarını düşünüyorum ben canım. Sonuçta gelinin isteklerine göre saç ve makyaj yapılıyor. Ordaki gelinler belki de bu tarzda makyajlar istemişlerdir. Haklısın makyajı ağır olan da var ama sade olan da var

Sevilay Hanım hangi kuaförle çalışıyordu acaba canım öğrenebildin mi :44:

işte sade olanlarda daha doğrusu tek tip olmayanlarda makyaj orada yapıldığı belirtilmemiş, orada yapılanların hepsi birbirine benziyor gibi geldi bana. Belki yazmayı unutmuşlardır diğerlerine. Neyse ben sezar la anlaştım makyajı artık zaten de...düğün yerinin anlaşmalı olduğu yer aynı tarz bir makyaj yapmıştı bana, foto çektik nispeten belli olmadı o kalitesiz fondöten, simler, koyu makyaj falan ama yüzyüze nişanlım korkup kaçacaktı neredeyse:))) onun için prova yapın mutlaka orada diye uyarayım dedim, resim yanıltıcı olabilir, en iyisi ankaradasınız çoğunuz, gidip prova yaptırıp içinizi rahatlatın kızlar:)

bence de ilki çok güzel ama işte 400 tl dedi ya gaza gelip vericem, annemler gün yapıyo ona girdim bende, gaza gelip hazır toplu para varken kendimi şımartabilirim, maaşımdanda arttırcam yavaş yavaş

Gaza getir bizi de biz de gün yapıp toplu para olunca verelim makyaj paramızı:)

Evet canım haklısın sağol:) Valla biz de daha kararımızı veremedik zaten, saç olarak çok güzel yapıyo bence başak kuaför ama makyaj konusunda haklısın orda yapılmamış olabilir dediğin makyajlar.

sezar sak? o da aklımda

Benim bir de yasemin hanım aklımda ama emin değilim offf :44:

Ben facete bulamadım canım ama internet adresindeki fotoğraflara falan baktım gayet güzel duruyor

mail attım hemen yazdı, hatta turne durumunu falanda sordum cevabı şu oldu:
özlem hn. 30 yıldır bu mesleği yapıyorum birçok kurumda çalıştım
şu anda kendi makyaj stüdyomu işletiyorum,,
stüdyom dışındaki çalışmalarımı randevularıma göre ayarlıyorum stüdyomdaki çalışmalarım öncelik taşır ayrıcada randevu vermişsem
hiç bir aksilik olmaz merak etmeyin.......

Eee öyle olması gerekir zaten. Yoksa biz neden para ödüyoruz o kadar değil mi ama..
İşte bir de onun birlikte çalıştığı kuaför kim onu merak ettim :44: Eğer iyiyse onunla da anlaşabiliriz tabi ama ücreti ne kadardır ki onun da

sevilay acibucu diyede aratabilirsin canım facede sevilay make up yazınca kurumsal sayfa açılıyo o sayfada sevilay acibucu diye yorumları var zaten

muhtemelen hilton otelinin kuaförleri, ama emin değilim mekan hilton otelinin karşısındaymış ona binayen yazıyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…