ay yok yaa, hep gittiğim kuaförüm saçımı yaktı akabinde saçma sapan bi kesim yaptı, garezi vardı sanki bana, sürekli aynı yere gidince kuaförlerde nasıl olsa hep geliyo gibi bi ruh hali oluyo heralde, sen bana bırak ben yaparım diyip senin isteklerini sallamamaya başlıyolar, hani samimi oldukya gele gide, ya da benim tecrübelerim hep böyle oldu bilmiyorum
Benim kuaförüm iyi de işte biraz pahalıya yapıyo o yüzden ben de diğer yere mi gitsem diye düşünüyorum. Orası baya uygun fiyat verdi ama orda da makyajımı ordaki bayana güvenerek yaptırabilir miyim diye düşünüyorum. bööyle karışık bir ruh halindeyim işte :)
biz bugün 3 saat beyaz eşya araştırması yaptık netten, ne zormuş evlenmek
bide o dertler var, oofff of
Biz eşyaları falan aldık çok şükür bitirdik onları da bu saç baş makyaj daha zormuş yaaa
bizim tayin işi olduğu için burdan mı alsak gideceğimiz yerden mi alsak karar veremedik, kuaför ve makyöj işini bağlarsan buraya yaz fikrim olsun canım
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Yazarım tabiki, sen de yaz anlaştığın biri olursa
timam
hadi Allah rahatlık versin yattım ben
kızlar gideceğiniz kuaförleri yazın bana da fikir olsun baribursadan ankaraya kuaför ayarlamak ne zormuş ya
benim iki yerde de gelin başı makyaj derdim var iki kuaför ayarlamam yani. ankarada olmadığım için şuan daha da zor. en azından bikaç fikir olsun aklımda gelince görüşeyim istiyorum.. bekliyorum sizden merakla :)
Cebecide Başak Kuaför varmış orayada bi bakmayı düşünüyorum kryolan ve mac ürünleriyle makyaj yapıyolarmış
evet başak kuaför de görüşçeklerim arasında listemde baya övgü duydum onlarla ilgili. acaba makyaj+saç ücreti nekadar biliyomusun?
sitelerinde 350 yazıyo ama fiyat değişebilir demişler ki hadi olsun olsun 500 olsun, bence uygun, sadece makyaj için 500 isteyen yerler var
sitelerinde 350 yazıyo ama fiyat değişebilir demişler ki hadi olsun olsun 500 olsun, bence uygun, sadece makyaj için 500 isteyen yerler var
500 TL makyaja verilir mi yaaa, yazık valla. Taş çatlasın gelin başı+makyaj = 250 TL düşünüyorum. Bulunca sizlere de haber vereceğim arkadaşlar.
500 TL makyaja verilir mi yaaa, yazık valla. Taş çatlasın gelin başı+makyaj = 250 TL düşünüyorum. Bulunca sizlere de haber vereceğim arkadaşlar.
Cebecide Başak Kuaför varmış orayada bi bakmayı düşünüyorum kryolan ve mac ürünleriyle makyaj yapıyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?