Gelin Makyajı Ankarada gelin makyajı yaptıranlar/yaptıracaklar yardım ltf

Benim kuaförüm iyi de işte biraz pahalıya yapıyo o yüzden ben de diğer yere mi gitsem diye düşünüyorum. Orası baya uygun fiyat verdi ama orda da makyajımı ordaki bayana güvenerek yaptırabilir miyim diye düşünüyorum. bööyle karışık bir ruh halindeyim işte :)

biz bugün 3 saat beyaz eşya araştırması yaptık netten, ne zormuş evlenmek
bide o dertler var, oofff of

Biz eşyaları falan aldık çok şükür bitirdik onları da bu saç baş makyaj daha zormuş yaaa

bizim tayin işi olduğu için burdan mı alsak gideceğimiz yerden mi alsak karar veremedik, kuaför ve makyöj işini bağlarsan buraya yaz fikrim olsun canım

bizim tayin işi olduğu için burdan mı alsak gideceğimiz yerden mi alsak karar veremedik, kuaför ve makyöj işini bağlarsan buraya yaz fikrim olsun canım

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Yazarım tabiki, sen de yaz anlaştığın biri olursa

Son düzenleme:
kızlar gideceğiniz kuaförleri yazın bana da fikir olsun bari bursadan ankaraya kuaför ayarlamak ne zormuş ya

kızlar gideceğiniz kuaförleri yazın bana da fikir olsun bari bursadan ankaraya kuaför ayarlamak ne zormuş ya

Senin işin daha da zormuş hakketen canım. Biz de daha karar veremedik ama karar verdiğimizde yazıcaz buraya sana da bir fikir olur

benim iki yerde de gelin başı makyaj derdim var iki kuaför ayarlamam yani. ankarada olmadığım için şuan daha da zor. en azından bikaç fikir olsun aklımda gelince görüşeyim istiyorum.. bekliyorum sizden merakla :)

Tamam canım yazarız buraya senin için de

Cebecide Başak Kuaför varmış orayada bi bakmayı düşünüyorum kryolan ve mac ürünleriyle makyaj yapıyolarmış

Sevilay Acibucu ismi de aklımda, Sevilay Make Up diye aratın, şahsi profilide facede mevcut kızlar

Cebecide Başak Kuaför varmış orayada bi bakmayı düşünüyorum kryolan ve mac ürünleriyle makyaj yapıyolarmış

evet başak kuaför de görüşçeklerim arasında listemde baya övgü duydum onlarla ilgili. acaba makyaj+saç ücreti nekadar biliyomusun?

evet başak kuaför de görüşçeklerim arasında listemde baya övgü duydum onlarla ilgili. acaba makyaj+saç ücreti nekadar biliyomusun?

sitelerinde 350 yazıyo ama fiyat değişebilir demişler ki hadi olsun olsun 500 olsun, bence uygun, sadece makyaj için 500 isteyen yerler var

sitelerinde 350 yazıyo ama fiyat değişebilir demişler ki hadi olsun olsun 500 olsun, bence uygun, sadece makyaj için 500 isteyen yerler var

evet doğru söylüyosun. eğer gidip görüşürsen bana da burdan ücretini söyleyebilir misin?

500 TL makyaja verilir mi yaaa, yazık valla. Taş çatlasın gelin başı+makyaj = 250 TL düşünüyorum. Bulunca sizlere de haber vereceğim arkadaşlar.

500 TL makyaja verilir mi yaaa, yazık valla. Taş çatlasın gelin başı+makyaj = 250 TL düşünüyorum. Bulunca sizlere de haber vereceğim arkadaşlar.

sadce makyaja okadar ücret bende veremem mümkün değil zaten napim çok profesyonel de olmayıversin.. en azından saç makyaj 300 max 350.. haber verirsen sevinirm canm benim gidip görüşmem pek mğmkün olmuyo

sadce makyaja okadar ücret bende veremem mümkün değil zaten napim çok profesyonel de olmayıversin.. en azından saç makyaj 300 max 350.. haber verirsen sevinirm canm benim gidip görüşmem pek mümkün olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…