Merhabalar,
Geçen sene panik halindeydim ben de bu makyaj olayı yüzünden. Bir kaç kişiyle görüştüm, fiyat aldım ve en sonunda cepa alışveriş merkezindeki Douglas parfümeride çalışan Sevil Hanımla anlaştım. 200tlye yaptırdım ve çok memnun kaldım. Kryolan ürünleri değildi tabi kullanılanlar ama oradaki standlardan hangi ürünü isterseniz onunla yapıyorlar makyajınızı. Tamamen size kalmış yani, ister dior seçin ister chanel vb.... Prova da yaptırmıştım ben, herhangi bir ücret de ödememiştim.
bakıyorum hemen :)
evet gerçekten hoşmuş
Acaba onunla mı anlaşsam bilemedim kiii off ne zor işlermiş yaaaa :44:
16 Temmuz benim düğünüm, sanırım seninkinden 2 gün sonra
Evett öyle :) İnşallah her şey içimize siner yaa.
Ben yasemin hanımla mail yoluyla görüştüm ama hala karar veremedim. Aslında yeşim hanımın yapmasını çok isterdim ama iptal olma durumu oluyomuş o yüzden böyle bir risk almak istemem. bi de douglasla gidip görüşsem mi acaba :26:
ya iptal olma durumunu anlamıyorum ben, zaten dünya para veriyoruz 1 günde 2 gelin alsa 600-700 lira kazanıyolar hayret bişey, gülsen doğancıya bi bak istersen sen de
Facebookta bulamadım gülşen hanımı nereden bakıcam acaba :26:
faceden değilde direk adını yazarak arat fazilet güzellik salonumu ne çıkıyo
Evet baktım.
Bilemiyorum kimle anlaşsam ki yaaaa :26:
salona gitmeyi düşünüyorum ben, yoksa o kadar para veripte iptal oldu olayını çekemem ben, hatice çeleni de düşünüyorum facede hatice saka diye çıkıyo sanırım
Evet baktım ona da o da güzel. Ben kuaförüme gelmesini istiyorum makyözün de. Ayrı ayrı yerlerde olursa zor olabilir çünkü. Bakalım yaaa
şeytan diyo ya bismillah de gir bi yere
porselen makyaj falan mı düşünüyosun canım
bende düşünüyorum porselen ama çok mu yapay olur diyorum, kır düğünü olucak benimki ve o doğal ortamda yapay durmak istemem
Hmm evet canım kır düğününde çok abartı olmaz gerçekten. Benimki salonda olcak o yüzden ben porselen olabilir diye düşünüyorum
evet canım seninki olur hemde çok güzel olur, kuaförün hazır mı
Aslında sürekli gittiğim bir kuaförüm var ama başka bi yerde de bi tanıdığımızın kuaförü var orası daha uygun fiyat verdi oraya mı gitsem yoksa içim rahat olsun diye gene kendi kuaförümde mi yaptırsam bilmiyorum. Senin hazır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?