Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gazide ikiz dr ahmet erdeme gidiyorum.memnunum dr sadece kalabalık oluyor her gittiğimde sormadanda birşey anlatmıyor.içinizde ahmet erdeme giden yada gazide başka bir dr giden varmı kızlar.
Canım bende gazide Onur Karabacak a gidiyorum..Tüp denemesi yaptık Yumurta takibimi o yaptı..Yumurta toplama ve transfer ıst..Oldu. Şu an ikiz hamileyim...Onur hocanın özel muayenehanesine gidiyorum, çok iyi ve ilgili bir doktor.Fakat beni maddi olarak aşıyıor...Kontrollerimi akayda devam etmeye karar verdim...Doğuma yakında artık bir hastane seçicemm.ınşallah nasipse..
canım ne güzel allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.onur karabacağı bende duydum hastasıda bayağ var ama maddi açıdanda düşünüyorsun tabii. ben ahmet hocanın direk hastanede kontrole gidiyorum.para veriyoruz bide ama allah var sürekli istemiyor.her kontrole gittiğimzde yatırmıyoruz.
pembe düşler çok sağol...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Ahmet hocaya ne kadar sıklıkla ödeme yapıyosun...merak ettim..Gebelik testine gittiğimde ilaç yazdırmıştım..oda iyi bir hekime benziyor..