• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Gazi Hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba ???

ilksen

Üzüntümden zevk alana Mutluluğum girsin...!!! ;D
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
564
77
123
Ankara da meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar dr konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfeeeen.........

Komşumuz yaptırmıştı ve memnundu ama doktoru kim bilmiyorum.

kusura bakma cvp geç oldu ama komşuna sorma imkanın yok mu acaba?? bi de ne kadara mal olmuş fiyat olarak? şimdiden sağol :17:

Komşumuz yaptırmıştı ve memnundu ama doktoru kim bilmiyorum.

Kusura bakma cvp geç oluyo ama soramaz mısın acaba hangi dr muş ve fiyat olarak ne kadara mal olmuş şimdiden sağol :17:

Çok zaman oldu ve o komşu taşındı :1: 2000lira vermişti o dönem...

Anladım.. çok teşekkür ederim cevabın için. bakıcam artık tek canımı sıkan gazi de genelde hep 250- 275 cc arası protez kullanıyolar galiba çünkü olanlar hep bu aralıkta bilgi veriyo ama başka yerde olan arkadaşlar zamanla ödemlerin şişliklerin geçtikten sonra protezlerin küçük geldiğinden bahsediyo yani gazi de olursam istediğim protez ölçüsünü yaparlar mı emin değilim hayırlısı Allah'tan.

Merhaba Gaziyi bilmiyorum ama 250 cc protezin hiç de küçük olmadığını kendimden biliyorum. 275 takıldı bana şuan çok çok büyük geliyor. nasıl meme seviyorsun istiyorsun bilmiyorum ama çok büyük istemiyorsan gayet güzel boyutlar. Vücut yapın. boyun, kilon önemli cc de sakın unutma...

Merhaba Gaziyi bilmiyorum ama 250 cc protezin hiç de küçük olmadığını kendimden biliyorum. 275 takıldı bana şuan çok çok büyük geliyor. nasıl meme seviyorsun istiyorsun bilmiyorum ama çok büyük istemiyorsan gayet güzel boyutlar. Vücut yapın. boyun, kilon önemli cc de sakın unutma...

ya canım ben aslında olmuşken en büyüğü olsun diyorum :)) bu sanırım 2 yıldır bu ameliyat için debelenmemden kaynaklanıyo hani olmuşken en son nokta olsun diyorum amaaaa bi tarafım da üç buçuk atmıyo değil nedenine gelince biraz vücudum kaldırır mı emin değilim çünkü boyum kısa ( boy : 1.57 kilo :54-56 arası üstelik dokumda baya var B cup takıyorum dolu dolu avuçlarım doluyo öyle diyim ) biraz eşimden dolayı asla çok büyükden yana değil ( sadece 1 yılım eşimi ikna etmek için gitti asla istemiyodu hala istemiyo.. ama yalvara yalvara , ama kavga ede ede bi şekilde ikna ettim sonunda ) ben kas altı yöntemi inşallah olursa istiyorum ve 350 falan düşünüyorum hatta 375 dene falan dicem dr ama işte acayip de tırsıyorum ya çok büyük olursa diye ama KÜÇÜK OLURSA DAHA ÇOK KAHROLURUM ÇÜNKÜ BEN BÜYÜK GÖGÜSLERİ SEVİYORUM VE D CUP GÖGÜSLER DOLU DOLU ÇOK HOŞUMA GİDİYO tek derdim vücudumda iğreti durursa bana ait değillermiş gibi durursa o zaman (eşiminde bana dediği senin vücudunu aşan bişey çok yapay durur dışardan da anlaşılır bunu mu istiyorsun sende bende rahatsız oluruz diyo tabi bunu istemiyorum ) ama bana uygun en dolgun gögsü istiyorum keşke boyum biraz daha uzun olsaydı şöyle 1.70 falan :S çünkü gögüs altım geniş 80 cm..

merhaba bende ankarada meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. kız kardeşim hacettepede ömer beye oldu 5-6 ay önce. kas altı ve meme altı kesiği ile oldu. benim size sormak istediğim bir konu var gazi hastanesinde kas zarı altı uyguluyorlarmı doktorlar. kızkardeşim kas altı oldu ve ben onun yaşadıklarını görünce kas altına cesaret edemedim. hem evliyim hem çocugum var ve birde çalışıyorum bu sebeplerden kas altını düşünmüyorum. iyileşme süreci bir ayı buldu nerdeyse ve ilk günlerini hatırlamak bile istemiyorum. ayrıca ben plates yapıyorum kaslarımın kesilmesini istemiyorum. kas üstü olmamın imkanı yok çünkü meme dokum nerdeyse hiç yok:5:

Back