Ankarada estetik doktoru

Seli01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
55
13
36
Merhaba, arkadaşlar.
Ankarada yüze dolgu, botox gibi estetik işlemler yapan İYİ bir doktor arıyorum.
Bildiğiniz isimleri paylaşırsanız çok memnun olurum. Ama lütfen reklam amaçlı olmasın.
İnstagramda bir sürü doktor var, ama malesef yaptıkların işlerin resimlerino düğil, kendi resimlerini paylaşıyorlar. Böylece işlerinde ne kadar uzman, iyi olduklarını kestiremiyorum.

Önceden teşekkürler

Ben de Ankara da doktor arayışi içindeyim. Olumlu ve olumsuz deneyimleriniz kıymetlidir. Şimdiden teşekkür ederim

Ben de cok kararsızım kime elimi atsam bin tane şikayet. Buradaki eski konulara bakıyorum reklama boğulmuş ban yemiş çoğu kişi:KK43: Elif dağlnın sayfasına baktım işleri güzel görünüyor instagramda ama kbbci ve burda reklam yaptırmış. peyami dumana iyi diyen var kötü diyen var. Başak kandi çok şikayet var. Mehmet Akgün sanırım uygun fiyatlı fakat şikayet yığınla…

En güzeli fakülte veya üniv devlet hastanelerinde yaptırmak risk almıyorlar hakkıyla yapıyorlar ama randevu almak zor işte

Ben Başak Kandi’de altın iğne yaptırdım. İğne atsan yere düşmüyordu. Şikayet olmasına şaşırdım 🤔

Merhaba, arkadaşlar.
Ankarada yüze dolgu, botox gibi estetik işlemler yapan İYİ bir doktor arıyorum.
Bildiğiniz isimleri paylaşırsanız çok memnun olurum. Ama lütfen reklam amaçlı olmasın.
İnstagramda bir sürü doktor var, ama malesef yaptıkların işlerin resimlerino düğil, kendi resimlerini paylaşıyorlar. Böylece işlerinde ne kadar uzman, iyi olduklarını kestiremiyorum.

Önceden teşekkürler
Kesinlikle peyami bey bu isin ehli. Ben cok arastirmaci bi insan olarak titizlikle aradim ve sonunda buldum dudak dolgu burun dolgu ve botoks isleminden cok memnunum önerileri harika baskalari gibi işlem yapmak icin yapmiyorlar kesinlikle ihtiyaciniz olmayan seyleri önermiyorlar sirada gençlik aşısı var ilk maasta yeniden orda olucam gonul rahatligiyla gidebilirsiniz:)

gen
Kesinlikle peyami bey bu isin ehli. Ben cok arastirmaci bi insan olarak titizlikle aradim ve sonunda buldum dudak dolgu burun dolgu ve botoks isleminden cok memnunum önerileri harika baskalari gibi işlem yapmak icin yapmiyorlar kesinlikle ihtiyaciniz olmayan seyleri önermiyorlar sirada gençlik aşısı var ilk maasta yeniden orda olucam gonul rahatligiyla gidebilirsiniz:)
çlik aşısı fiyatı ne kadar acaba peyami beyde

X