Ankarada erkek sperm sayim hastaneleri ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.252
4.211
133
K.bkmayin basligi böle yazdim cunku nasil yazilir bilemiyorum erkek ve kadina bakilan iyi bi hastane varmi kendim icin kadin doguma gittim bi sorun yok sanirim ama beni tatmin etmedi ve esim icinde gitmek istiyoruz nereye gidicez neler olucak bilmioruz bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfen ?

Anladim internette bi yer okudum tum dewlet hastaneleri bakiomus dogrumu
Evet bakiyor hepsi urolojiye giriyorsun şikayetini belirtiyorsun sprm testi istiyor yatırıyorsun sonra sonucu doktor diyor biz yaptirdik varikosel vardi esimde şükür sayisi iyiydi

Evet bakiyor hepsi urolojiye giriyorsun şikayetini belirtiyorsun sprm testi istiyor yatırıyorsun sonra sonucu doktor diyor biz yaptirdik varikosel vardi esimde şükür sayisi iyiydi
Anladim cok cooook ts ederim bilgiler icin allah ragzi olsun rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah dogumun da hamileliginde rahat ve saglikli gecer ts ederim.

Anladim cok cooook ts ederim bilgiler icin allah ragzi olsun rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah dogumun da hamileliginde rahat ve saglikli gecer ts ederim.
Rica ederim cnm Amin insAllah cumlemize nasip etsin Rabbim Sagolasin guzel dileklerin icin..

Back
X