• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da epilasyon merkezi tavsiyesi??

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Kızlar Merhaba,

Epilasyona başlamak istiyorum artık bir an evvel!! Bıktım artık tüylerden!
Lütfen yardım eder misiniz?

Biraz araştırmadan sonra bir iki yer var aklımda:
1. Herion polikliniği,
2. Batıkent Bilgi Hastanesi,
3. Uzm. Dr. Nihat Özkan
..
Herhangi biri hakkında bilgisi olan veya başka bir yer önericek olan
var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum.. Ben tüm vücut düşünüyorum..

Not: Reklama girmeyeceğini düşünüyorum çünkü bunlar herhangi bir güzellik salonu değil
hastane veya poliklinikler.. Umarım yanlış yapmamışımdır..

Kızlar hiçbiriniz duymadı mı bu yerleri? Tavsiye edebileceğiniz başka bir yer yok mu peki?
Lütfen sizin fikirlerinize güveniyorum bi el atsanız:16:

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,

Epilasyona başlamak istiyorum artık bir an evvel!! Bıktım artık tüylerden!
Lütfen yardım eder misiniz?

Biraz araştırmadan sonra bir iki yer var aklımda:
1. Herion polikliniği,
2. Batıkent Bilgi Hastanesi,
3. Uzm. Dr. Nihat Özkan
..
Herhangi biri hakkında bilgisi olan veya başka bir yer önericek olan
var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum.. Ben tüm vücut düşünüyorum..

Not: Reklama girmeyeceğini düşünüyorum çünkü bunlar herhangi bir güzellik salonu değil
hastane veya poliklinikler.. Umarım yanlış yapmamışımdır..

Merhaba canım. Ben Nihat Özkan polikliniğine gidiyorum. Çok da memnunum. Sormak istediklerin varsa cevaplarım :)

Merhaba canım. Ben Nihat Özkan polikliniğine gidiyorum. Çok da memnunum. Sormak istediklerin varsa cevaplarım :)

esincee Merhaba çok teşekkür ederim cevapladığın için:16:

alexandrite cihazı var sanırım orada sadece. Açıkçası bir poliklinik olduğu için ve bir tv kanalında haberlerde cıktıgı için bir güven oluştu. Ama ilk defa yaptırıcam o yüzden hala endişelerim var.

Sen hangi bölgeler için gidiyorsun? Kaç seans oldu? Ne kadar bir memnuniyetin var acaba? Tavsiye eder misin?
Ben tüm vücut gitmeyi düşünüyorum.

Ayrıca bıyık da düşünüyorum ama alexandrite yüz için tavsiye edilmiyor. Sakıncası olur mu bilemedim:44:

Çok soru sordum umarım seni yormam.. Teşekkür ederim..

esincee Merhaba çok teşekkür ederim cevapladığın için:16:

alexandrite cihazı var sanırım orada sadece. Açıkçası bir poliklinik olduğu için ve bir tv kanalında haberlerde cıktıgı için bir güven oluştu. Ama ilk defa yaptırıcam o yüzden hala endişelerim var.

Sen hangi bölgeler için gidiyorsun? Kaç seans oldu? Ne kadar bir memnuniyetin var acaba? Tavsiye eder misin?
Ben tüm vücut gitmeyi düşünüyorum.

Ayrıca bıyık da düşünüyorum ama alexandrite yüz için tavsiye edilmiyor. Sakıncası olur mu bilemedim:44:

Çok soru sordum umarım seni yormam.. Teşekkür ederim..

Rica ederim :) Şöyle ki, duyduğun endişelerini çok iyi anlıyorum. Nihat Özkan polikliniği dermatolog eşliğinde çalışan bir klinik. İşlemi estetisyenler yapıyor. Son derece steril bir ortamları var, profesyonel çalışıyorlar. Cihaz Alexandrite Epicare. Ben geçen yıl koltuk altı için başladım, 5 seans gittim, çok çok az kaldı. İki üç tüy var şu an. Bir ay sonra 6. seansıma gideceğim, muhtemelen son seans olacak. Bıyık için ben de başladım ancak 5 seanstan sonra bıraktım çünkü çok sabır istiyor bıyık bölgesi. Ben sabredemedim :) Bence bıyık bölgesi için biraz daha bekle. Daha üst teknolojili ve ince tüyleri görebilen cihazların çıkmasını bekliyorum ben :) u arada genital bölgeye başladım, 1 seans oldu, onunla ilgili bir şey söylemek için henüz erken :)

Toparlamam gerekirse; çalışanların profesyonel olduğu, ortamın steril olduğu, hastane titizliğinde çalışan bir yer olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer bir sıkıntı yaşarsan dermatolog Nihat Özkan seninle ilgileniyor, estetisyenlerin yönlendirmesiyle. Kullanılan cihaz da en iyi sonuç veren cihaz. Ancak herkesin kıl yapısı farklı olabilir, sende nasıl sonuç vereceğini bilemem. Ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

Merhaba ben Elmas Lazer Epilasyon Polikliniği'ne gidiyorum. Memnunum gayet. Tavsiye ederim.

Merhaba remeyese internetten sayfalarına baktım tam gün doktor bulunduğu yazıyor. alex, diod ve nd yag cihazları varmış anladığım kadarıyla.. İyi bir yere benziyor gercekten..

Sen hangi cihazla hangi bölgelere gidiyorsun? Kaç seans oldu? Ne kadar memnunsun acaba? Fiyatlar nasıl?

Arkadaşlar benim gibi araştıran varsa diye yazıyorum. Bilgi hastanesini aradım telefonda bir şey söyleyemem ama tüm vucut minimum 450 maximum 800 dedi. Alex ve nd yag varmış. Bana epey pahalı geldi ve nedense pek güven vermedi..

Sizden ricam Herion hakkında bilgisi olan var mı? Bir orası hakkında bilgi alamadım kimseden??
Giden duyan var mı acaba kızlar lütfen yardım..

ladismack birde vaktin varsa bir konu vardı ankarada lazer epialsyon yaptıranlar diye
o konuyu baştan sona oku.yazdığın yerlerden memnun kalanda var memnun kalmayanda
fikir sahibi olursun

ben daha önceden iğneli epilasyon yaptırmıştım tek seansımda % 70 azalma oldu. Herkes şaşırıyor :1: Ama ciddiyim tabi büyük bölgeler için cesaretim yok iğneli sabır işi :52: şuan ıpl yaptırmayı düşünüyorum bu konular çok tartışmalı kimi ıpl karşıtı kimide çok destekliyor. Bir az şans birazda yaptırılan yerin işinin ehli olmasına bağlı bu işlerde maddi kaygılarda var seanslar bundan uzuyor. beyaz tenli ve kıllarımda koyu renkli olduğu için ıplden sonuç alacağım söylendi bakalım deneyeceğim. Birkaç yerle görüştüm bir yer daha var aklımda sonunda birinde karar kılarım inş.

Merhaba remeyese internetten sayfalarına baktım tam gün doktor bulunduğu yazıyor. alex, diod ve nd yag cihazları varmış anladığım kadarıyla.. İyi bir yere benziyor gercekten..

Sen hangi cihazla hangi bölgelere gidiyorsun? Kaç seans oldu? Ne kadar memnunsun acaba? Fiyatlar nasıl?

Evet poliklinik zaten. Doktoru bizzat gördüm :)
ben alex ' e gidiyorum. bacak, özel bölge ve koltuk altına gidiyorum. şu an 1 seans 1 kontrole gittim. seanstan 10 gün sonra düzenli kontrolleri var. ben bu 3 bölge için 500 lira verdim seans başı. kampanya varmış. şimdilik memnunum. çok da ilgililer. en azından deneme atışı yaptırmaya gidebilirsiniz merak edenler.

bahçelide estetikakademi var 3 plastik cerrahla çalışıyolar..alternatiflerinle tek tek görüş,bilgi iste..en önemlisi sağlığın,bu işler o kadar basit değil

Back