Ankarada Epilasyon Hakkında Bilmedikleriniz Merak ettikleriniz...

Vücuttaki melanin hedef seçildiği lazer epilasyonda, melanin yoğun olduğu koyu ve kalın kıllarda başarı oranı yüksek olmaktadır. Vücudumuzda melanin sadece kıl yapısında değil aynı zamanda cildimizin üst tabakasında da yer almaktadır. Kişinin ten rengi başarıyı etkileyen diğer bir faktördür. Ten rengi koyu olanlarda cildin yüzeyel tabakasında yer alan melanin fazla olduğu için yan etki riski yüksektir. Bu nedenle lazer epilasyon amacı ile verilen enerji de dağılacağından başarı oranı düşer.Uygulamadan önce solaryum ve güneşlenmekten kaçınılmalıdır.Uygulama yapılacak bölgeye 3 hafta kökten alım işlemi yapılmaması gerekmektedir. Jilet veya makine ile kısaltma işlemi 3–4 gün öncesi yapılabilir.
Son 6 ay içerisinde Reacutone kullanan kişilere lazer epilasyon uygulaması tavsiye edilmez.Uygulama sonrası güneşlenmekten kaçınılmalıdır. Yüksek koruma faktörlü kremler kullanılabilir.Uygulama sonrasında ılık duş alınabilir. Kese, peeling gibi uygulamalardan önerilen sürelerde uzak durulmalıdır.
Uygulama sonrası cildinizin nemlendirilmesi kılların daha kolay dökülmesini sağlayabilir...
Seans sürelerinin uzatılmaması önerilmektedir. Vücut bölgesinde 45 gün ile 2 ayda bir yüz bölgesinde 3 hafta ile 1,5 ayda bir uygulama tavsiye edilmektedir. Bu süre kılların çıkışına bağlı olarak uzayabilir.Alexandrite lazer epilasyon Uygulama öncesi kılların tıraşlanma ihtiyacı yoktur. Diğer lazer sistemlerine göre daha az ağrılıdır. Bu sistem ile uygulama yapıldığında kıllar uygulama sonrası bölgeden temizlenir. Alexandrite sistemi koltuk altı, bacak, bikini bölgesi ve genital bölgede başarı oranı yüksek bir sistemdir. Ama bu kişinin kıl yapısylada alakalı bir durumdur.Hava soğutma sistemi sayesinde epilasyon işlemi yapılırken ciltte oluşabilecek lekelenme ve yanma gibi etkileri minimize eder.Esmer ve Kyu tenler için pek sonuç verici işlem değildir. Diode Lazer Epilasyon Sisteminde uygulama öncesi tıraşlama gerekmektedir. Bu sistemde dalga boyunun yüksek olup, melanine bağlanma kapasitesi daha düşük olduğundan derinin üst tabakasını geçerek kıl köküne daha kolay ulaşabilir. Bu sayede kıl gövdesini değil, kıl kökünü tahrip eder.Diode Lazerler diğer sistemlere göre daha ağrılı bir sistemdir. İnce ve kıllarda başarı oranı daha yüksektir.

iğneli epilasyonda işlem yüze uygulanıyorsa yüz yüksek ferkansla dezenfekte edilip işleme öyle başlanılır işlem sonası aynı ilem tekrarlnır. Alkol krem... vs bu tarz uygulamalar tamamen yanlış uygulamalardır. hastenın verilen akımı hissetmesi noramaldir ama çok aşırı ağrılı bir işlem değildir daha çk seyreltem yluyla işlem yapılmalıdır. bir kıl köküne birden çk işlem yapılmamlıdır

bu gün bir hastam geldi burun ve kulak için daha önce işlem yaptırmış alex... cihazıyla ve burnu yanmış kişinin çk rahatsız ve bunun bi dktorun yaptığını söylüyor hastanenin adına kadar doktrun adına kadar verdi kişi dile getirince aldığı cevp labilir bu tarz eyler denmiş lütfen ne olursa olsun mesleğe bir sıfat yüklemeden işinde uzman lanları tercih edniz....

Lazer epilasyon hakkında bilmeidkleriniz ve sormak istedikleriniz...

benim aklıma hep birşey takılıyo..ben yüzüme ve koltukaltıma yaptırdım..kalanlar oldu tabi onlarıda iğneli ile devam ediyorum..bacaklarımı da aldırmayı düşünüyorum fakat korkularım var..yani lazer yaptırdık bitti diyelim..kıllarda bitti iyi güzel..peki ben hayatım boyunca bacaklarımı tatilde güneşlendiremeyecek miyim..sonuçta aylarca lazer görecek..cilt kanseri riski arttıyo bence...benim sağlık bilgilerime göre..siz ne düşünüyosunz?sizn bu lazer konusundaki eğitiminizi de söylerseniz memnun olurum

mrb, tüyler bitti die bir şey yok her sene işlem yapılan bölge taranırsa daha rahat olursunuz tüy knusunda aksi takdirde luşumlar olur. işlemler bittikten sonra her hangi bi risk yk güneşlenmenizde yalnız brnz tene hiç bir lazer işlemi yapılmaz her hangi bir kanser riski taşımamktadır şimdidye denk öle bir şey idda edilmedi bu konuda rahat olun ben uzmanım ve bu işi prfesynel olarak 9 yıldır yapıyrum teşk iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…