• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara’da en iyi ombreyi hangi kuaför yapar?

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.479
4.776
208
45
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Simsiyah boyasız olan saçıma, doğal ışıltılar attırmak istiyorum. Çevremde gördüğüm ışıltılar ya çizgi çizgi ya da zeminle alakası olmayan renkler. Ben sanki güneşte açılmış gibi, doğal geçişleri olan, ten rengime göre sıcak veya soğuk tonlar uygulayabilecek bir kuaför arıyorum. Aslında instagramda bir kuaförün yaptığı paylaşımları gördüm( isim vermek doğru olmaz herhalde) , hepsi muhteşemdi. Acaba ışık oyunları mı var hileli mi bilemedim. Ankara’da, gerçekten mükemmel işçiliği olan bir kuaför adı istiyorum. Bu arada o bahsettiğim kuaförü aradım, açmaya ayrı para, boyamaya ayrı para, vırt zırt... hepsine ayrı para istedi. Anlamadım :deli: omuz hizasındaki saçıma 500-800 lira arası bir rakam söyledi. Saçın yoğunluğuna göre değişir dedi. Bunun piyasası böyle mi yani??? Bu rakamlara mı yapılıyor bu işler? Eğer burda isim yazmak doğru değilse özelden yazar mısınız? Çok teşekkür ediyorum.:KK200:

:KK52:Biliyorum, git 100 liraya mahalle kuaförüne yaptır diyorsunuz :KK54: ama wallahi çizgi çizgi, dibi çıkmış 5 aydır boyanmayan saç gibi yapmasa ona gidicem :KK70: önerileri bekliyorum.

Size mesaj atılmıyor.Özel mesajınızı açarsanız cevap vermek isterim

Back