• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada en iyi kadın doğum uzmanı Biliyormusunuz yardimci olursaniz sevinirim

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Arkadaslar ankara da gittiğiniz bildiginiz en iyi kadın doğum uzmanı varmı acil yazarmisiniz?

Iyi geceler uzun zamandir kk girmiyorduk sırf sana yardimci olmak için girdim Batikent Medikalpark hastanesi doktor ertan öztürk harikabir doktor benim ilk gebeligimdi 2 doktor degistirdim hatta biri doçenti ama ben ertan bey gibisini gormedim cok sevgi dolu merhametli iyi bir insan bayram tatiline bile gitmedi dogumu olacak hastalarim var diye ve gece benimle birlikte geldi ve ben hastaneden cikana kadar surekli kontrol etti

Iyi geceler uzun zamandir kk girmiyorduk sırf sana yardimci olmak için girdim Batikent Medikalpark hastanesi doktor ertan öztürk harikabir doktor benim ilk gebeligimdi 2 doktor degistirdim hatta biri doçenti ama ben ertan bey gibisini gormedim cok sevgi dolu merhametli iyi bir insan bayram tatiline bile gitmedi dogumu olacak hastalarim var diye ve gece benimle birlikte geldi ve ben hastaneden cikana kadar surekli kontrol etti
Peki bu ozelmi ücreti ne kadar

Ben devlet hastanesini soruyorum arkadaşlar yinede düşünüp yazıyorsunuz çok tsekkur ediyorum

Back