Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Gerçekten güvenilir..tecrübeli...nefes sorununa çare olacak ve DOĞAL BURUNdan yana olan hangi doktorları önerirsiniz..?
Ameliyatı riske atmak istemiyorum.8-9 bin civarı fiyatı olabilir.
Bu konuda bilgili bayanlar yardımcı olursanız çok iyi olur

Dr.Eren Taştan ı araştırıyorum bu arada...ama forumda malesef fotoğraf yok..

(Tunç şafak ,serdar öztürk,tevfik sözen ve zühtü demiri eledim)

Son düzenleme:
Eğer nefes sorunu öncelikse kesinlikle benim doktorumu öneririm ve kendisi doğallıktan yana olduğu için de tavsiye ederim.Benim eski durumumda çok fazla estetik kaygım yoktu daha çok nefes zorluğum vardı ama şu an nefeste bir problemim kalmadı görüntü de çok berbat değil ama o koyduğu kıkırdak biraz işi bozuyor,kendisi bir yıldan sonra düzeleceğini söylüyor umarım öyle olur.
Ben Özel Koru Hastanesinde oldum ve doktorum aile ahbabımız ve kendisi prof.Şu an Medicana'da görev yapıyor Davut Aktaş .3.500 tl idi benimki.

peki öncesi sonrası fotoğrafınızı görmem mümkünmü?

Ankarada ameliyat olan kişiler lütfen yazsınlar.
Tunç şafak ,serdar öztürk,tevfik sözen ve zühtü demiri eledim.
Burda gördüğüm yorumlardan ve fotoğraflardan ötürü.
Mutlaka başka doktorlar vardır.ve zamanım az..yardımcı olun...

Canım ben Ahmet ısıkdemire karar verdim gibi

Bende bir yıl doktor aradım burdaki araştırmalarımdan en son gazide sedat tatara olmaya karar verdim ancak uzman olmuş yeri değişmiş ulaşamadım kendisine sonra sincan devlet hastanesinde ebabil eker e karar verdim hastalarıyla görüştüm ve kararımı ona yaptırmakta verdim çok memnun kaldım iyiki ona yaptırmışım diyorum özele gidip çok para vermeyede gerek yok tedavine göre 1200 ve 2000 arasında tutuyor tedavi ücreti benim 1600 tuttu burnumun içinden ve ucundada sola doğru eğrilik ve düşüklük vardı ayrıca üsttende çıkıntı baya sorunluydu yani gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim hatta 27 nisanda 6 . ay kontrolüm var isteyen oraya gelip hastalarıyla karşılaşabilir 3ten sonra giderseniz kesin ameliyat olmuş hastalarını görebilir, herşeyi yazdım aynı aşamalardan geçtiğim için kafanızdaki soruları biliyorum ama burdan fotograf istemeyin beceremiyorum özelden mail adresinizi verirseniz ayrıntılı konuşuruz

fiyatı ne kadar peki yaptığı burunları gördünüzmü?
BuRda flzflz adlı üyeyi ve bir tane daha gördüm muayeneye gittim orda gördüm 5 bin dedi bir de ne istediğini anlamaya Çalışıyor o güzel hep sana soruyor maddi olarak da ben enkazlar bu kadar verebilirim gerisine şans diyorum artık kendimi ifade etmeye çalışıyorum en son forumdan biri daha oldu

Gürcan aslan ankara hastanesinde henüz bir ayım bile dolmadı ama çevremde gördügüm insanlara nazaran fazlasıyla iyi burna sahip oldugumu düşünüyorum şuan.doktorum çok ilgili ayrıca agrım morlugum şişligim kattiyen olmadı benimle birlikte gürcan hocaya ameliyat olan bi kaç arkadaşım daha var onlarda gayet mutlular sonuçtannn

fotoğrafınızı öncesi sonrası görmem mümkünmü?

Hacettepe Üniversitesi - Haldun Kamburoğlu
Ücreti 4500TL

Ameliyatımın 5. haftasındayım ve ÇOK mutluyum kesinlikle tavsiye ediyorum.

serdar öztürkü neden elediniz merak ettim de bende serdar öztürkü düşünüyorum

bi kaç fotoğrafta yaptığı burunların doğal olmadığını düşündüm birde bazı hastaların yazılarından kaynaklı.
merhaba meltem hanım burun içinde sorunun varsa kesinlikle önceliğin kbb uzmanı olsun. yada hem estetik doktoru hemde kbb hekimi aynı anda ameliyata girecekse oda olur. benim burun içindek isorunlarım hala devam ediyor çok kötü sıkışma var doktora bir kaçkez kontrole gititm ama onu kbb hekimine gideceksin ben anlamam dedi

Merhaba , uzun zaman araştırdım.Hem nefes hem de estetik problemlerle Haldun Kamburogluna başvurdum.kendisinden cok memnun kaldım.ilgili ve çok sempatik biridir.Kesinlikle güven uyandıran yanı var.Şuan yüzüme yakışan çok doğal bir burnum var.yüzümün karakteri çok degişmeden cok doğal bi buruna sahip oldum.ameliyattan sonra hiç ağrım ve morarmalarım olmadı.Haldun Kamburoğluna cok teşekkür ediyorum olur da okursa Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba , uzun zaman araştırdım.Hem nefes hem de estetik problemlerle Haldun Kamburogluna başvurdum.kendisinden cok memnun kaldım.ilgili ve çok sempatik biridir.Kesinlikle güven uyandıran yanı var.Şuan yüzüme yakışan çok doğal bir burnum var.yüzümün karakteri çok degişmeden cok doğal bi buruna sahip oldum.ameliyattan sonra hiç ağrım ve morarmalarım olmadı.Haldun Kamburoğluna cok teşekkür ediyorum olur da okursa Kesinlikle tavsiye ediyorum.

merhabalar ne kadar sürede iyileştiniz acaba? bir de ne kadar ücret ödediğinizi yazmanız mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…