merhaba. sizin çağrınızı duydum. elim hafif olduğunu söylerler ağda yapıyorum . ....de yerim var.. sormak istediğiniz olursa çekinmeden arayın lütfen. 0 507....Kizlar selam, vücudum daki her yerimi agdayla alıyorum. Tabiki paket hariç22 yaşındayım ve yıllardan dır jilet kullanıyorum bu durum canima tak etti aylar önce. İlk başta eldivenle almaya başladım. Üst tarafi bi güzel aldım çok az acısız. Ama dudak kısmına inemedim öldüm. Bi daha ki ay alırım dedin ve vurdum jileti. Bidahaki ay geldi ve bugünde hüsran. Kızlar artik canima tak etti orayı almam lazım. Cekiniyorum tek yumurtayim ameliyat oldum dikiş izlerim var. Bana ankarada eli hafif fiyatı uygun işini düzgünce yaoan çok soru sormayan biri lazım. Merkez yerlerde olursa çok sevinirim simdiden teşekkürler
Ücret bilginiz var mı peki?2 yıl öncesine kadar ankarada yaşıyordum. Emekte bi yere ağda yaptırırdım. Derya güzellik salonu. Bayanın adı da Derya. Eli hafif, kendi de insanı rahatlatır. Emekte bahçeli evler karakolunun yanındaydı yeri.
Ücret bilginiz var mı peki?
Canım hangi kuaför ismini verir misin ?günlerdir arıyorum ama düzgün bir sonuca ulaşamadım. kızılayda bir kuaförle iletişime geçtim memnun kalan olmuş forumda. ithal ağda 30 yerli 20 dedi sadece genital bölge için.
Zaten emla krem kullanıcısıyım, ama yinede kendim alamiyorum, ağdacı şartBoş ver ağdacıyı, eczaneden emla krem al, bende senin gibiydim 10 yıldır jilet yapıyordum. artık benimde canıma tak edince emla aldım süper bir şey, sürdüm soğuk ağda bandıyla çat çat aldım. Sıfır acı! Ohh miss... aklında bulunsun, ağdacıya da gideceksen de öncesinde emla sür bence. sitedeki yorumları okumalısın... kolay gelsin temiz günler :)
valla ben kas aldırmaya gidiyorum kadın agda da yapıyormus yogun oldugu icin telefon acıp randevu alınıyormus nasıl yaptıgını bilmem ama kasımı guzel aldı guleryuzlu bir kadın asagı eglence etlik de yakınmı sana..ben ankaraya geleli 4 ay oldu baska sehirde alıstım agdacıma burda gidemiycem kendim yapıyorumZaten emla krem kullanıcısıyım, ama yinede kendim alamiyorum, ağdacı şart
onu bilemiycem ama bekleyen musterileri vardı ben gittigimde.. birde gittigin zaman cok onemli acı bakımından adet zamanından hemen bir gun once yada baslıycagı gun gittigimde bende hic acı olmuyorYakın canımlakin birde eli nasıl onu öğrensek daimi müşterisi olabilirim