• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara'da Ekonomik ve Başarılı Kadın Kuaför

mavikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
24
10
3
33
ANKARA
Arkadaşlar; 5 senedir Ankara'dayım. Pek kuaföre giden birisi olmadığım için belki iyi bir kuaför keşfedemedim. Balgatta yaşıyorum ve semtimde bulunan kuaförler çok pahalı. Üstelik semtimde bulunan iki farklı kuaförü deneme fırsatım oldu ama sonra çok pişman oldum.
Saçlarım çok geç uzayan,cansız ve kuru saçlar. Her iki deneyimimde de istemediğim halde saçımı kesmeye de ikna ettiler. Yıllarca omuzuma değmeyecek :(
25 yaşındayım ama çok beyazım var. Boyatmam gerekiyor sık sık. O yüzden ekonomik olmalı. Talebe traşı boyunda olan saçım için 200-300 tl çok fazla bence. Başörtülüyüm başarılı erkek kuaförlere gidemiyorum.
Bu yüzden Lütfen bana ekonomik ve başarılı kadın kuaför önerisinde bulunur musunuz ?
Biraz renkler , cilt alt tonları vs gibi konularda bilgisi olsa keşke kuaförlerin. Boyayı kafama bende rastgele sürüyorum zaten

Arkadaşlar; 5 senedir Ankara'dayım. Pek kuaföre giden birisi olmadığım için belki iyi bir kuaför keşfedemedim. Balgatta yaşıyorum ve semtimde bulunan kuaförler çok pahalı. Üstelik semtimde bulunan iki farklı kuaförü deneme fırsatım oldu ama sonra çok pişman oldum.
Saçlarım çok geç uzayan,cansız ve kuru saçlar. Her iki deneyimimde de istemediğim halde saçımı kesmeye de ikna ettiler. Yıllarca omuzuma değmeyecek :KK43:
25 yaşındayım ama çok beyazım var. Boyatmam gerekiyor sık sık. O yüzden ekonomik olmalı. Talebe traşı boyunda olan saçım için 200-300 tl çok fazla bence. Başörtülüyüm başarılı erkek kuaförlere gidemiyorum.
Bu yüzden Lütfen bana ekonomik ve başarılı kadın kuaför önerisinde bulunur musunuz ?
Biraz renkler , cilt alt tonları vs gibi konularda bilgisi olsa keşke kuaförlerin. Boyayı kafama bende rastgele sürüyorum zaten
Ne tarafta oturuyorsunuz?

Ne tarafta oturuyorsunuz?
Ben haftanın yarsını balgatta yarısını eryaman'da geçiriyorum. Aslında iyi bir kuaför için uzak semtlere de giderim sanki. Çünkü çok sık bu lüks hizmetleri alabilecek bir kazancım yok nadiren gideceğim içinde içime sinen bir yer olursa onun için yola katlanırım :)

Back