Merhaba arkadaşlar 2017 Eylül ayında Ankara'da yaklaşık 250-300 kişilik yemekli ve alkollü bir düğün yapmayı düşünüyoruz. Eylül ayında olacağından dolayı kapalı bir mekan tercih etmek zorundayız Mekan önerilerinizi bekliyorum fikir verirseniz sevinirim
bizim düğünümüz 9 eylülde olacak cmt günü bizde baya bi yer gezdik , gölbaşı kronos otel hoşumuza gitti daha güzel ve fiyatı daha uygun bir alternatif bulamazsak haftasonu sözleşme yapmaya gideceğiz kısmetse. Siz düğününüzü nerede yapacaksınız
bizim düğünümüz 9 eylülde olacak cmt günü bizde baya bi yer gezdik , gölbaşı kronos otel hoşumuza gitti daha güzel ve fiyatı daha uygun bir alternatif bulamazsak haftasonu sözleşme yapmaya gideceğiz kısmetse. Siz düğününüzü nerede yapacaksınız
ben de dün Akman Rönesans'a gittim görüşme için. Salon çok harikaydı.
Ankara'da böyle bir salon beni şaşırttı açıkcası.
Herşey düşünülmüş nikah şekerine kadar onlar hazırlıyor siz hiç birşeye karışmıyorsunuz dediler. Bana çok mantıklı geldi ancak istediğim tarih orda dolu olduğu için üzülerek vazgeçtim. bence bakmaya değer canım ...
Ben kronosu çok beğendim özellikle açık alanı çok güzel , günbatımında manzara harika. Vilayetler evi belki biraz da güzel ama daha pahalı, Kronos kişi başı içkili fiyatı 75 tl artı %9 kdv ile anlaştık.
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.11 ağosda düğünüm olacak ankara elmalı bahçeyle anlaşacak gibiyiz orayı bilen varsa yorumlarınız benim için çok önemli:)