• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada dugun salonu ariyorum!!!

esra_nl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
16
0
86
Hollanda
merhaba arkadaslar,

bu siteye yeni uye oldum, biraz netten arastirdiktan sonra bu siteyi buldum biraz bakdindiktan sonra baya hosuma gitti. benimde size bir sorum olacakti.. belki banada yardimci olan birileri vardir umarim.
ben hollandada oturuyorum, nisanlim ise ankarada. nasip olursa agustosun sonuna dogru dugunumuz olacak. nisanlim bu aralar salon bakiyor fakat erkekler kadinlar kadar detaylara dikkat edemedigi icin dugun salonunda pek guvenemiyorum :) :18:

en son turizm ve otelcilik lisesi varmis besevlerde onu soyledi. disarida 500 kisilik dugun yapilacak bi yeri varmis orayi soyledi. burayi bileniniz varmi? onerirmisiniz?

sizin ankarada normal standartlarda olan ve onerebileceginiz dugun salonlari varmi?

fikirlerinizi bekliyorum.. simdiden tesekkurler

Esra

Benim bir arkadaşımın abidinpaşa lale düğün salonunda düğünü olmuştu ve salon gayet güzel, geniş, ferahtı. fiyatları da öyle çok uçuk değil, bir araştırın isterseniz. Benim de yaza düğünüm olacak ve ben de araştırıyorum ankaradaki salonları. güzel olan yerler pahalı genelde:50: o yüzden lale geldi direk aklıma. başka yer bulursam ya da aklıma gelirse yazarım tekrar..

Back