Ankarada Düğün Mekanları

meycen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
5
0
36
Ankara
Nişanlım 1 ay sonra askere gidecek ve döndükten hemen sonrada düğün yapacağız ... onun için lütfen bana yardımcı olun bu 1 ay içinde güsel ve içime sinen bir yer bulmam lazım.. Netten bakıyorum ama fikirleriniz ve önerileriniz benim için gerçekten çok önemli ... yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm

merhabalar 2 ay önce altınparkta rıhtım düğün bahçesine gittik tabi yaz mevsiminde çok güzeldi ama bahçe değil merak etmeyin kapalı mekan yaz olduğu için kenarları açıktı internetten bakabilirsiniz bikaç salon daha var herşeyiyle biz çok beğenmiştik, vedat dalokay ın düğün salonunu da ben çok beğenirim büyüklüğü açısından benim bildiklerim bunlar :)

canım biz Akalın diye bir yeri ayarladık, Gölbaşında. Çok güzel,bakın derim.

arkadaşım kışın evleniceksin bilmiyorum ama ben düğün fotoğrafçısıyım ankara atlı spor kulübü diye biyere gittik en son düğüne harika bi yerdi gelin atla geliyo falan çok şıktı kokteyl havasında düşünürsen araştır derim

merhaba tebrikler şimdiden biz hala aramalardayız geç kaldık sanırım biraz düğünümüz haziran sonunda olacak ama salon konusunda bir karara varamadık bir türlü nişanlım istanbulda çalışıyor ben kahramanmaraşta oturuyorum akalının ücretini ne kadar orayı çok övdüler bir hafta sonra ikimizde ankarada olacağız düğün salonlarının listesini çıkarıyoruz da...
canım biz Akalın diye bir yeri ayarladık, Gölbaşında. Çok güzel,bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…